Antena Căutare

Pielea e de găină, lacrima joacă în colţul ochiului… A fost abandonat de părinţi, dar salvat de o măicuţă. Dumnezeu i-a luat multe, dar i-a oferit o voce superbă: “Sufletul tău a transmis fără greşeală”

Andrei Iustin Călin are 19 ani şi vine din Bacău. Nu are părinţi, nu are o cameră a lui, dar are un suflet imens şi o voce demnă de marile scene.

Andrei Iustin Călin are 19 ani şi vine din Bacău. Nu are părinţi, nu are o cameră a lui, dar are un suflet imens şi o voce demnă de marile scene.

La două săptămâni a fost părăsit de părinţi, însă o măicuţă de la un centru l-a salvat şi l-a făcut omul sensibil de azi. Nu-i urăşte pe cei care i-au dat viaţă, ba chiar are puterea să îi respecte şi să le mulţumească.

“Nu-mi urăsc părinţii. Nu pot spune că am sentimente pentru ei, dar îi respect penru că mi-au dat viaţa. Mereu am zis “iubiţi-vă părinţii pentru că e greu să nu îi ai”. Aş vrea ca atunci când o să am copii să le dau tot ce mi-a lipsit mie”, spune Iustin cu lacrimi în ochi.

Muzica l-a ajutat şi i-a dat mereu aripi şi speranţă.

“De mic mi-a plăcut să compun, iar acum am ajuns să am vreo zece melodii ale mele şi visez că ele să se audă pe radio. În momentul în care cânt mă simt alt om, îmi doresc să plac publicului. Dau tot pentru muzică”.

Vi s-a făcut deja pielea de găină? Staţi să îl ascultaţi cântând…

Acompaniat doar de o chitară, Iustin începe să cânte celebra melodie italiană “Che Sara Della Mia Vita”.

Publicul aplaudă, juriul e mut de uimire… Nici lui nu îi vine să creadă la final, aşa că nu îşi mai poate stăpâni lacrimile. “E cel mai frumos moment din viaţa mea”, exclamă tânărul.

“Ţi-am simţit o parte din suflet pe scenă. Mi se pare un mare atu, transmiţi foarte bine totul”, îl încurajează Delia.

“Mă bucur mult că ai venit la X Factor. Eşti fericit că ai o “mamă” şi nişte fraţi şi că Dumnezeu ţi-a dat vocea asta frumoasă”, îi spune şi Horia.

Şi laudele nu se opresc aici: “Piesa asta are nevoie de claritate în interpretare, dar mai e un mod de a o cânta – cu sufletul. E o raritate. Te felicit” – Sergiu.

“E o raritate să iei parte la cel mai fericit moment din viaţa unui om. Pentru asta sunt în picioare. Ai transmis din suflet fără greşeală”, spune Ştefan vizibil emoţionat.

Primeşte patru de “DA” şi respectul tuturor… Bravo, copil talentat!

Un boţ de bucurie pe scenă “X Factor”! E mică, dar cu o voce mare. Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Sara: “Eş... Păşeşte fără încredere pe scenă, dar pleacă cu patru de “DA”! Publicul aplaudă, camerele de filmat o iubesc, juraţii şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x