Antena Căutare

Ștefan, băiatul popii! Cântă și dansează ca un star, iar la X Factor îi place... Delia!

Ca de obicei, unul dintre concurenți, în cazul de față Ștefan Liche, a devenit mărul discordiei între jurați. Horia și Ștefan s-au ciondănit, iar concurentul a impresionat prin sinceritate: „Mie, la X Factor îmi place... Delia”

Ca de obicei, unul dintre concurenți, în cazul de față Ștefan Liche, a devenit mărul discordiei între jurați. Horia și Ștefan s-au ciondănit, iar concurentul a impresionat prin sinceritate: „Mie, la X Factor îmi place... Delia”.

S-a prezentat drept un mare răsfățat, dar asta nu l-a împiedicat să fie foarte serios atunci când s-a aflat în fața juraților X Factor. Tânărul concurent a cântat ce i-a plăcut Deliei și cum le-a plăcut celor trei bărbați din juriu.

În consecință, Ștefan a primit un careu de răspunsuri afirmative și un binemeritat bilet pentru faza următoare a talent-show-ului de la Antena 1.

Unde-s două, puterea crește și juriul se înveselește! Surorile Tchatchoua au venit, au cântat și s-au calificat!... O altfel de adolescentă... Rockerița Milena l-a lăsat pe Bănică fără replică: „Nu ți-a spus nimeni că ești ciudățică?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x