Antena Căutare

“Tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Domnul Toma a cântat la “solzi de peste”, şi-a declarat iubirea pe scenă şi a fermecat juriul

“Un ţigan de la filarmonica mi-a zis, auzindu-mă cântând, “tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Are 68 de ani şi a venit hotărât să câştige premiul cel mare.

“Un ţigan de la filarmonica mi-a zis, auzindu-mă cântând, “tu dacă te duci în Germania sau în Franţa, aruncă aia bani grămadă pe tine”. Are 68 de ani şi a venit hotărât să câştige premiul cel mare.

Toma Nuta este mai îndrăgostit ca niciodată, însă despărţit de cinci ani de soţie, fără divorţ. Motivul? “Am găsit şi eu o relaţie mai… care-i place dragostea”.

Trăieşte frumos şi sănătos, însă mărturiseşte că dragostea este ingredientul secret pentru o viaţă cât mai lungă şi un aspect fizic de invidiat.

“Dragostea îmi place cel mai mult. Asta te ţine. Longevitate, sută! Unde dragoste nu e, nimic nu e! Poţi ai şi bani. Se simte, domnule”, marturisteste

Şi cu ce credeţi că s-a prezentat în faţa juraţilor? Ei bine, cu un cântec de dragoste şi o sârbă interpretată la… “solzi de peşte”. Simpaticul concurent a reuşit să antreneze juriul şi publicul. Ba chiar, Horia şi-a făcut antrenamentul. Vreo nuntă ceva la orizont?!

„Am să fac și din acest instrument minuscul un tempo de sârbă. Tehnica este următoarea: trebuie să știi cum să distrubui aerul ca să-i dai vibrația și să-ți iasă tonul muzical”, explică el cu patos. Bai mai mult, simpaticul concurent s-a oferit să îi ajute pe jurați să exerseze: „Dacă vreți vă aduc câte unul, că am în rezervă. Dacă cumva trec în etapa cealaltă, după aceea veniți aici pe scenă și eu stau acolo, la juriu, să văd ce ați învățat!”

Şi a venit şi vreamea jurizării. Ce să mai, toţi au fost încântaţi şi amuzaţi de-o potrivă de prestaţia domnului Toma. “Un om cu o atitudine dschisa şi super asumată. Super, super fain”, Carla’s Dreams.

Am văzut ceva original, ceva ce m-a surprins în această seară, a fost remarca lui Ştefan Bănica, urmată de cel de-al patrulea da.

Este clar, domnul Toma merge mai departe cu patru de DA!

“Când ai început să cânţi, te-ai transformat”. Vornicescu Anatolie, moldoveanul care a dat peste cap toate calculele jur... Ana Maria Mirică a dat juriul pe spate cu o interpretare specială! De la rock, la muzică populară şi înapoi: “Eşti în li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x