Antena Căutare

Anda Adam, Julie Mayaya și Andrei Ștefănescu dau test la versuri la „Zaza Sing”

Trebuie să țină minte sute de versuri, au avut concerte numeroase, dar cât de bine știu versurile pieselor consacrate și cum se descurcă la karaoke? Vedetele dau test cu Liviu Vârciu miercurea aceasta, în prima ediție „Zaza Sing”.

Trebuie să țină minte sute de versuri, au avut concerte numeroase, dar cât de bine știu versurile pieselor consacrate și cum se descurcă la karaoke? Vedetele dau test cu Liviu Vârciu miercurea aceasta, în prima ediție „Zaza Sing”.

Anda Adam, Julie Mayaya și Andrei Ștefănescu vin în noul show de la Antena 1 miercuri de la 20.30 pentru a arăta cât de bine știu versurile. Iar rolul lor este unul foarte important pentru că vor face echipă la una dintre rubrici cu concurenții din show, astfel că orice greșeală pe care o fac vedetele poate duce la eliminarea concurentului respectiv.

Distracția se va ține astfel de mână cu emoția pentru că vedetele nu trebuie să greșească niciun cuvânt pentru ca cel pe care îl susțin în concurs să meargă mai departe. Cât de bine știe Andrei Ștefănescu piesele A.S.I.A, de exemplu, sau dacă experiența la concursurile de karaoke îi va surâde simpaticei Julie Mayaya, telespectatorii Antena 1 află miercuri în prima ediție „Zaza Sing”. Cert este că cele trei vedete invitate s-au simțit atât de bine la filmări, încât în pauzele petrecute în culise nu au făcut altceva decât să se joace cu rimele.

Prima ediție a emisiunii aduce pe scena „Zaza Sing” șase concurenți, cu meserii și vârste diferite: o elevă, o studentă, un blogger sau un funcționar public, fiecare dintre ei e sigur că va reuși să treacă de cât mai multe probe și să ghicească versurile pieselor pe care le va primi. Vor cânta live, acompaniați de trupa The Humans, Liviu Vârciu va asigura suspansul și umorul, iar Flick le va pune bețe în roate concurenților atunci când va modifica versurile anumitor piese.

La filmările pentru prima ediție a emisiunii Vârciu a avut parte și de o surpriză: la una dintre probe o concurentă a primit ca piesă de interpretat celebra „Ochii tăi” a trupei L.A., din care a făcut parte și Liviu. Spre uimirea și amuzamentul tuturor, tănăra concurentă nu a știut niciun vers, chiar dacă a primit încurajări din partea publicului, dar și a trupei The Humans, care asigură muzica live în show. Amuzat, chiar și Liviu s-a întrebat dacă e cineva care nu a auzit măcar o dată această piesă și a conchis cu umor spunând că probabil concurenta nu știe nici cine e el și că acum mulți ani a devenit cunoscut cu această melodie. Ce a avut de spus puștoaica de numai 19 ani și dacă a reușit ea să treacă de această probă, telespectatorii Antena 1 află din 5 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing”.

„Zaza Sing este un format pe care mă pliez foarte bine, fiind un format cu muzică și karaoke. E ocazia mea să mai aud piese consacrate, superbe, cum ar fi „Oameni” a lui Andreescu, aceasta fiind și una dintre melodiile mele preferate. E un show cu emoție, suspans – pentru că să nu uităm „Zaza Sing” e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar și premii”, mai spune încântat prezentatorul Liviu Vârciu. Întrebat dacă el s-ar descurca într-un astfel de concurs, Liviu adaugă: „Cu siguranță nu aș trece toate probele, dar pe câteva da, le-aș lua cu brio. Eu nu prea am mers la karaoke, dar într-o vreme am avut un club în care organizam seri și concursuri de karaoke. Julie Mayaya, care e invitată în prima noastră ediție, a câștigat acolo, a fost primul ei concurs de karaoke pe care l-a câștigat, la fel Nicolle Cherry. Așadar, nu sunt străin de domeniul ăsta.”

„Zaza Sing” este la Antena 1 din 5 aprilie, în fiecare miercuri de la 20.30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x