Antena Căutare

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment savuros

Claudia Susanu și Șerban Georgevici pun în scenă un moment rupt din realitatea românească. În acest an electoral, sceneta lor are și mai multă încărcătură simbolică.

colaj Claudia Susanu și Șerban Georgevici în rolurile dianei și al lui silvestru șoșoacă pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Alege comedia în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

În această ediție cu totul specială a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmări o serie de momente speciale, puse în scenă de vedete autohtone, inspirate din politica românească.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Claudia Susanu și Șerban Georgevici, moment rupt din realitate care a stârnit hohotele audienței. Cosmin Natanticu: „Până și Cheloo s-a distrat”

În acest sezon electoral, Claudia Susanu și Șerban Georgevici joacă un rol important pe scena iUmor. Cei doi dau viață a două personaje care au acaparat scena politică românească.

Printr-un joc de rol excepțional, Claudia Susanu și Șerban Georgevici i-au adus pe scenă pe Diana și Silvestru Șoșoacă.

„Am venit să spun adevărul pentru țară”, spune ”Diana Șoșoacă” înainte de a intra în scenă.

„Abia aștept să afle lumea adevărul”, o întrerupe ”Silvestru Șoșoacă”.

„Eu dețin adevărul”, mai spune ”Diana”.

„De speriat copiii”, spune Cătălin Bordea când află de familia Șoșoacă.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Romică Țociu și Cornel Palade, înțepături ”subtile”

Cosmin Natanticu a filmat întreaga scenă cu telefonul.

„Fără mine nu erai nimic în politică. Nici nu te chema Șoșoacă. Să-mi dai numele înapoi”, începe schimbul de replici.

„Te filmez și te pun pe rețele”, îl amenință doamna ”Șoșoacă”. „Să vadă o țară întreaă cum mă umilești, animalule, pârlitule!”

Delia i se alătură lui Natanticu și filmează și ea ce se petrece pe scenă.

„Xanax, să te calmezi!” îi strigă ”Silvestru” soției sale.

„Jos labele de pe Șoșoacă! Divorțez!” strigă doamna.

„Oricum nu mai ești cum erai odată...” replică soțul.

„Ni s-a făcut drag de Șoșoacă

„Faorte bun!” aplaudă Cătălin Bordea.

„Super!” le spune Delia.

Cheloo a renunțat să le transmită aprecierile: „Ne-ați demoralizat”, argumentează el.

„Foarte bun. Știu că nu e neapărat un reper, dar până și Cheloo s-a distrat”, susține Cosmin Natanticu.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16, 5 mai 2024. Bucșă revine la iUmor cu un număr senzațional

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Ediție specială iUmor de Paște, România ești campioană, sezonul 16,5 mai 2024. Rică Răducanu cucerește audiența cu umorul specific

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Diana și Silvestru Șoșoacă, impersonați pe scena iUmor de Şerban Georgevici și Claudia Susanu, într-o ediție specială... Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Ionuț Rusu aduce „Ciolacu de salvare” la iUmor. Ce planuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x