Antena Căutare

Magazinul din Constanța care vinde animale în condiții de groază, dar poliția nu intervine: „Sesizări multe fară niciun rezultat”

Cetățenii susțin că situația este de foarte mult timp și că în urma sesizărilor făcute nu s-a întâmplat nimic. Iată detalii cutremurătoare ies la iveală!

Colaj animale chinuite și magazinul din Constanța
Magazinul din Constanța care vinde animale în condiții de groază, dar poliția nu intervine: „Sesizări multe fară niciun rezultat” | Facebook Constanta INFO/ Diana Neagu

În cursul zilei de ieri, un anunț făcut de Contanta INFO în mediul online a îngrozit internauții.

În postarea făcută pe pagina de Facebook, utilizatorii platformei Facebook au putut observa cum doi câini stau chinuți într-o cușcă minusculă chiar în razele soarelui, aflând detalii cutremurătoare atât din descrierea postării, cât și din comentariile internauților care cunosc situația de ani de zile.

Iată ce spun oamenii despre magazinul în care se vând animale chinuite în condiții terifiante și de ce poliția nu intervine!

Citește și: Doi maidanezi din Bacău au fost adoptați în UK și au devenit cavaleri de onoare la nunta stăpânilor. Imaginile vorbesc de la sine!

Magazinul din Constanța unde se vând animale în condiții de groază

Deși cetățenii susțin că au fost făcute nenumărate sesizări în privința magazinului respectiv, acesta încă își desfășoară activitatea fără probleme, iar animalele chinuite trăiesc în condiții greu de imaginat fără ca nimeni să nu ia nicio măsură.

Utilizatorii platformei au recunoscut că situația este cunoscută de foarte mult timp, dar că în pofida tuturor încercărilor de salvare a animalelor, nimeni nu a făcut nimic în acest sens, chiar dacă au făcut sesizări la poliție.

Se pare că magazinul se confruntă mereu cu problema geamurilor sparte, cetățenii dorind să tragă un semnal de alarmă făcând acest lucru cu asumarea tuturor consecințelor, dar cu intenția de a salva sufletele chinuite din cuștile minuscule în care sunt închise.

De asemenea, magazinul și-ar fi schimbat locația în urmă cu ceva timp, iar cei care își desfășoară activitatea s-ar ocupa cu adoptarea animalelor de pe grupurile publice de adopții, și apoi cu vinderea lor direct din magazin.

Un cetățean care a filmat magazinul a încărcat imaginile în secțiunea de comentarii a postării făcute de Constanta Info, iar în fundal se aud zgomotele teribile ale animalelor chinuite.

Iată postarea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Stau săracele animale într-o mare mizerie, acolo pute efectiv, au blana încâlcită, nepieptănați, îți vine să dai un pumn de bani doar să-I scapi de acolo, proprietarii recalcitranți... se simt cu musca pe caciulă”, „Nu vreți să știți dacă intrați în magazin cum fac săracele animale” sunt doar câteva comentarii în acest sens.

Citește și: Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”

„Cineva îi ține în spate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toate magazinele de animale s-au conformat cu legislația încă de acum 5 ani … dar ei nu … ei sunt mai cu moț. În Constanța poliția animalelor este degeaba … oamenii fac sesizări DEGEABA … nimeni nu îi bagă în seamă … poliția locală … la fel … pentru ce sunt plătiți ?” a scris o internaută.

„Situația este de foarte multă vreme, bietele animale, vă imaginați că și noaptea le lasă în cuști închise acolo, dacă intri în magazin și pui întrebări referitoare la animale și cei de acolo văd că devi insistent încep să reacționeze foarte agresiv, am impresia că cei care stau la vânzare sunt chiar proprietarii, vă rog insistent Constanta Info dacă puteți să faceți ceva, să faceți.... sesizări au fost multe la adresa lor dar fară niciun rezultat .... sunt niște criminali” a mai scris cineva.

„Situația este de mult timp și nu se ia nicio măsură de către autorități. Le-au fost sparte geamurile de către oameni și tot continuă … cred ca s-au făcut și sesizări la poliția animalelor și nimic” este un alt comentariu cu privire la faptul că nimic nu îi opresc pe cei care supun animalele la chinuri greu de imaginat.

Citește și: A fost la un pas să își rateze vacanța, după ce și-a văzut pisica făcând acest lucru. Ce au surprins camerele de supraveghere

Autoritățile revin asupra deciziilor cu privire la carnea de pui vopsită. Acum ANSVSA susține că puiul „poate fi consuma... Socrul mare care a organizat nunta faraonică de la Buzescu a fost reținut. Bărbatul va fi prezentat instanței de judecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x