Căutare Live

Echipa Acces Direct este în carantină! Mirela Vaida și-a prezentat testul pentru coronavirus în direct! „Am fost cu toată redacția și ne-am testat”

Ieri, după ce s-a aflat că Veronica și Viorel au fost testați pozitiv pentru coronavirus, întreaga echipă de la „Acces Direct” s-a testat, inclusiv Mirela Vaida. Care au fost rezultatele?

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19. Mirela Vaida s-a testat pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul vedetei a ieșit negativ.

„Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare. Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă”, a povestit Mirela Vaida la „Acces Direct”.

Mirela Vaida și-a prezentat testul pentru coronavirus în direct

În continuare, pentru a demonstra că testul ei a ieșit negativ, Mirela Vaida l-a prezentat în direct.

„Acesta este testul meu. Este un buletin de analize medicale. Îl vedeți aici: negativ scrie acolo”, a spus Mirela Vaida în timpul emisiunii.

Viorel nu are niciun simptom

Totodată, Mirela Vaida a transmis faptul că Veronica și Viorel au fost inițial în faza de negare, deoarece nu au prezentat simptome. Soțul Vulpiței a spus că vrea să vină în emisiune sau să plece acasă, însă i s-a spus clar că este purtător de COVID-19 și a rămas în izolare.

„Cele două victime ale acestui coronavirus: Veronica și Viorel Stegaru sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, probabil că au fost în faza de negare. Viorel chiar nu are nicio simptomă. Spune că totul este o făcătură, că vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că este purtător de acest virus”, a continuat Mirela Vaida.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto... Dezvăluiri incendiare! Amantlâcul care a șocat muzica populară! Nineta Popa și-a împărțit soțul cu o altă cântăreață cel...
Ultimele știri