Antena Căutare

Criss și Vlad prezintă ultimul episod din culisele serialului Adela! Hai să vezi ce au spus actorii la finalul acestui sezon!

În ultimul episod din seria ”Adela - Tot ce nu se vede” al acestui sezon, Mara Oprea, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Carmen Ionescu, Anca Androne, Nuami Dinescu și Vlad Vilciu, dar și Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, dau din casă detalii despre întâmplările petrecute în ultimele episoade Adela, dar și despre cum a fost perioada de filmări pentru sezonul ce tocmai s-a încheiat. Hai să vezi tot ce nu se vede în serial!

Criss și Vlad prezintă ultimul episod din culisele serialului Adela! Hai să vezi ce au spus actorii la finalul acestui sezon!
Criss și Vlad prezintă ultimul episod din culisele serialului Adela! Hai să vezi ce au spus actorii la finalul acestui sezon!

Mara Oprea, Alecsandru Dunaev și Oana Moșneagu au dezbătut acțiunile Andreei din ultimul episod. Cei trei protagoniști au explicat în acest episod din culisele serialului de ce Andreea i-a spulberat fericirea Adelei, de ce a stricat nunta de vis pe care Adela urma s-o aibă alături de Mihai.

Hai să vezi imagini de la filmările scenelor emoționante din ultimul episod al acestui sezon Adela și să afli ce au dat din casă cei trei protagoniști!


Cristina Ciobănașu, care interpretează rolul Liviei în Adela, dă din casă în acest episod despre cum a fost să filmeze scena de dragoste dintre Livia și Adi, interpretat de Răzvan ”Krem” Alexe. Hai să afli cât de emoționați au fost cei doi actori la filmări!

Încurajat de Criss să descrie cum a fost perioada de filmări a acestui sezon Adela, Vlad Gherman mărturisește că se simte norocos și recunoscător pentru acest proiect și pentru întreaga echipă care se află în spatele camerelor, care a avut constant grijă ca filmările să meargă înainte cu succes și în siguranță. Hai să afli ce a declarat actorul despre finalul sezonului și despre ce va urma pentru Călin!

Anca Androne mărturisește în episodul 24 din seria ”Tot ce nu se vede” că este foarte curioasă să vadă cu cine va filma în sezonul următor, întrucât Delia Drăghici a rămas singură la finalul acestui sezon.

Hai să descoperi mai multe!


Nuami Dinescu, actrița care o interpretează pe Florica, declară în acest episod că personajul său este unul plin de surprize. Actrița a mărturisit că Adela este primul serial în care joacă și că a țopăit de bucurie la aflarea veștii că va urma un nou sezon.

Întrebat de Cristina Ciobănașu ”Ce l-a determinat pe Luca să fugă tocmai în Spania?”, Vlad Vilciu dă din casă detalii din spatele deciziei lui Luca de a fugi. Hai să afli ce a declarat actorul!

Hai în culisele serialului Adela să vezi ultimul episod din acest sezon din seria ”Adela - Tot ce nu se vede”. Vezi imagini de pe platourile de filmare și afli detalii neștiute de la Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Mara Oprea, Alecsandru Dunaev, Oana Moșneagu, Anca Androne, Nuami Dinescu, Carmen Ionescu și Vlad Vilciu!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x