Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian a ajuns la închisoare. Andreea plănuiește să o omoare pe Adela

Episoadele 27 și 28 din Adela au scos la iveală filmulețul în care se poate vedea clar cum Lucian o împușcă pe Martha, astfel că proba este crucială în condamnarea lui la închisoare. Andreea plănuiește să se răzbune pe Adela într-o manieră periculoasă, iar Silviu a fost ucis, fiind martor cheie. Iată cum s-a întâmplat totul!

colaj foto serial adela Galerie
Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022 | Antena 1

În secvența de deschidere a episodului cu numărul 27, Călin, Mihai și Adela încearcă să facă din nou rost de fișierul în care Lucian apărea împușcând-o pe Martha, după ce el a aruncat tableta în apă pentru a scăpa de dovezi.

Cei trei vor să îl vadă cât mai repede pe Lucian după gratii. „Dacă recuperăm înregistrarea, Lucian nu mai scapă de închisoare. E o dovadă incontestabilă”, este de părere Mihai. Ceilalți sunt siguri că Lucian plănuiește ceva și că știe că ei sunt pe urmele lui.

„Dacă nu recuperăm fișierul ăsta cred că o omor pe Nuți. A avut atât timp dovada și nu a zis nimic, Sper ca tata să n-o mai ierte niciodată”, a zis și Adela, iar Mihai a observat rapid că ea i-a spus lui Mitu „tată”.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian o acuză pe Andreea că nu este de partea lui. Lascu vine să îi ia declarații lui Luca

Andreea și Lucian încep discuția cu o ceartă legată de noua „alianță” dintre el și mama ei. „Nuți a înțeles că trebuie să trecem peste orice conflict ca să ne atingem scopurile”, a replicat Lucian, care o bănuiește pe Andreea că l-a „turnat”. „Jură-te că ești de partea mea”, a mai spus el.

„Eu nu am vrut să ajung așa”, a izbucnit Andreea. Lucian acceptă că ambii au greșit și îi propune să o ia de la capăt. „Nu mai pot, m-am săturat”, a replicat Andreea.

Lucian îi explică faptul că Adela e de vină pentru tot și că ea nu o să se lase până când nu intră ambii la pușcărie. „Trebuie să terminăm ce am început”, a concluzionat Lucian, care i-a dezvăluit Andreei că Lascu vine să îi ia declarații lui Luca. „E gata, s-a terminat”, a zis Andreea.

Lucian i-a spus Andreei că tot ceea ce a făcut a fost pentru ea, iar aceasta îl contrazice. După ce a plecat din cameră, Lucian a vorbit cu sine: „Dacă nu o faci tu, o să o fac eu”, a zis el în timp ce a luat un obiect din sertar.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Mitu a anunțat-o pe Nuți că a vândut partea lor de la bufet

Nuți îi face o vizită lui Mitu și se plânge că se simte rău. Acesta o acuză că minte și îi spune că ar fi vrut să nu o mai vadă. Nuți îi spune că Adela e de vină pentru comportamentul pe care îl are față de ea.

Mitu a anunțat-o pe Nuți că a vândut partea lor de bufet pe doi lei, la propriu, oferindu-i și ei un leu. La început a crezut că glumește, dar Nuți a intrat în panică în scurt timp. „Să văd ce față o să ai, când oi afla cum am vândut-o”, a mai zis Mitu. „Vă târăsc pe toți în procese și tribunale”, a strigat Nuți.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Ce se întâmplă cu adopția pe care au plănuit-o Călin și Raluca? Aceasta din urmă pare că vrea să dea înapoi

În timp ce încearcă să facă rost de fișier, Călin este rugat de Raluca să poarte o discuție. Adela și Mihai se sustrag. „Nu încerc să te evit. Încerc să înțeleg ce se întâmplă, am crezut că ai trecut peste”, a zis Călin.

Raluca a explicat că depresia nu trece pur și simplu, iar adopția joacă un rol important în stările pe care le resimte. Cu toate acestea, nu a mai luat pastile. Raluca a dat de înțeles că are îndoieli cu privire la adopție: „Iartă-mă, știu cât de mult îți doreai..”

Călin și Raluca vorbesc despre problemele lor și decid să amâne adopția. „Nu vreau ca adopția să îți cauzeze stres. Cred că ar fi mai bine să o amânăm”, a zis Călin, fiind înțelegător cu situația Ralucăi.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian a „plantat” un microfon secret în casă

Paul îl prinde pe Lucian în camera unde Lascu urma să îi ia declarațiile lui Luca, însă nu știe că acesta a plantat un microfon secret, ascuns în stilou.

Lascu a luat declarațiile lui Luca și s-a declarat mulțumit. „Arestează-l odată și ia-o și pe Andreea”, a zis Paul. Lascu a explicat că vestea bună este că Silviu și-a revenit din comă și va putea confirma spusele lui Luca în legătură cu răpirea. Când vor face rost de filmuleț, îl vor putea aresta și pentru crimă.

Andreea s-a întâlnit cu Luca și l-a acuzat că a trădat-o. „Pe Lucian nu vreau să îl acopăr, trebuie oprit. Am zis tot. Adela nu merită ce i-ați făcut”, a spus el.

„Am crezut că am avut o relație mai specială, că mă înțelegi”, a replicat Andreea. Luca a sfătuit-o să își caute un avocat bun, iar Andreei i-au dat lacrimile.

Adela și Mihai au plantat o salcie în memoria Marthei, în grădină, în timp ce Andreea îi privește din depărtare.

Nuți a venit cu Mitu la bufet și a luat-o la întrebări pe Mihaela. Aceasta a explicat că a putut să îi cumpere partea pentru că Nuți nu figura în contract, deoarece avea buletinul expirat. Astfel, totul a fost trecut pe numele lui Mitu, fiind folosit buletinul lui. Mihaela a poftit-o afară pe Nuți după ce i-a explicat totul.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian a ascultat ce s-a vorbit în casă și plănuiește să îl ucidă pe Silviu, martorul cheie din anchetă

Lucian ascultă tot ce au vorbit Paul, Delia, Luca și Lascu și află că Silviu și-a revenit din comă și că e martorul cheie. Lucian îl sună pe doctorul Georgescu și încearcă să îl mituiască din nou și îi propune o sumă mare de bani pentru câteva „favoruri.”

Dorin le spune prietenilor lui de „pahar” că între el și Laura sunt probleme și că poate s-au grăbit cu relația și cu copilul. Mihaela se enervează la cele auzite și vrea să îi dea afară de pe terasă.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Adi vrea să fugă cu Andreea, iar Ana Maria i-a invitat pe Adela și Mihai să se mute înapoi în casă

Adi l-a anunțat pe Floppy că e posibil să plece în curând, cu Andreea, despre care spune că e sufletul lui pereche. Mitu îl aude și îi spune că Andreea nu-l iubește.

Mihai și Adela îi dezvăluie lui Paul că e posibil să recupereze filmarea în care Lucian o împușcă pe Martha. „Acum spuneți?! E o veste excelentă. Dacă avem videoul ăla, nu îl mai scapă nimic”, a zis Paul.

Ana Maria i-a întrebat pe Adela și Mihai dacă nu vor să se mute înapoi în casă, de îndată ce vor scăpa de Andreea, Lucian și Nuți. În următoarea secvență, doctorul corupt Georgescu a intrat în salonul lui Silviu și i-a pus ceva în perfuzie.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Andreea a intrat la bănuieli în ceea ce îl privește pe Lucian

Nuți îl caută pe Lucian, dar dă de Andreea, care se arată sceptică cu privire la Lucian și planurile sale. „N-am niciun plan”, a zis Andreea. „Ce garanție am eu că atunci când nu îi mai sunt de folos nu scapă de mine. Ține mai mult Adela la mine decât el”, a mai spus ea despre Lucian.

Adela a intrat în camera fiului ei, iar acolo s-a întâlnit cu Andreea. „Nu ai voie în camera asta. Mi-ai făcut cel mai mare rău, ești o obsedată. Ești bolnavă”, i-a spus Adela, acuzând-o din nou că ea a plănuit totul, iar Andreea a negat. După acest schimb de replici, Andreea a dat din nou startul animozității împotriva Adelei.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Doctorul Georgescu l-a omorât pe Silviu cu morfină, fiind plătit de Lucian

Delia a venit să îl viziteze pe Silviu pentru a-l ruga să-i ajute cu declarațiile sale, însă substanța inserată de doctorul Georgescu deja începuse să își facă efectul. Silviu a intrat rapid în convulsii și a murit.

Doctorul Georgescu se întâlnește apoi cu Lucian și îi explică ce i-a făcut lui Silviu: o doză mai mare de morfină, care va părea ca o simplă eroare pe fișa medicală. Lucian îi dă o parte din bani și primește în schimb altă doză de morfină, cu care are alte planuri. Mihai vede toată scena. După ce pleacă Lucian, Mihai îl confruntă pe Georgescu și îl amenință cu închisoarea.

Delia este extrem de afectată de moartea lui Silviu, dezvăluindu-i Adelei, Liviei și lui Mihai că a murit chiar sub ochii ei. „Cred că știu cine l-a omorât”, a pus Mihai totul cap la cap. Delia l-a recunoscut imediat pe doctorul Georgescu, când i-a fost arătată o poză cu acesta și a confirmat că a fost acolo în ziua morții lui Silviu.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Nuți, Lucian și Andreea plănuiesc distrugerea Adelei. Călin a reușit să recupereze filmulețul

Nuți îl întreabă pe Lucian care e planul pentru distrugerea Adelei. „M-am hotărât să vă ajut să scăpați de Adela”, a intervenit și Andreea.

Când totul părea pierdut, Mihai a anunțat că a fost sunat de Călin, care i-a dat o veste bună: a reușit să recupereze filmulețul. „Avem dovada că Lucian a omorât-o pe Martha”, a spus el, aceasta fiind scena finală cu care s-a încheiat episodul 26.

În începutul epsidoului 27, Lascu a explicat că filmarea este la analizat, iar polițiștii vor veni în câteva ore pentru a-l aresta pe Lucian. „Nu mai are nicio șansă”, a zis el. „O să fie acuzat doar pentru uciderea Marthei? 25 de ani nu e suficient pentru câte a făcut”, a fost de părere Mihai.

„Pe Andreea o lăsăm deocamdată, dar o vom aresta, vom strânge dovezi”, a mai zis Lascu.

Andreea află de la Ica că Lascu e jos și se îngrijorează, însă Lucian nu pare afectat, fiind sigur pe planul său. „Se întâmplă ceva. Dacă te bagă la pușcărie?”, i-a zis Andreea. „De pușcărie ne e frică nouă? O să ies oricum. O să îmi iau cel mai tare avocat”, a replicat el.

Andreea a intrat în panică și o anunță și pe Nuți: „Trebuie să facem ceva. Simt că o să îl ia pe sus”. Andreea a recunoscut că îi e frică. Nuți a adus din nou în discuție planul pe care îl au și care sigur îi va scăpa pe toți, spune ea.

Doru și Laura au început să se certe din nou, iar Florica i-a rugat să nu mai facă acest lucru în fața copilului. Florica a povestit cum a luat-o pe Laura de mică, de la părinții ei, deoarece aveau certuri violente.

Mihai îi cere ajutorul lui Adi, în legătură cu răpirea fiului lui. Adi i-a luat apărarea Andreei și nu a vrut să o trădeze, însă Floppy a zis că va ajuta cu tot ce știe.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Adela o confruntă pe Nuți cu privire la moartea Marthei

Adela vorbește cu Ana Maria și îi dezvăluie că va merge la medic să afle dacă va avea fetiță sau băiețel. Nuți trece pe lângă ele, iar Adela o confruntă cu privire la moartea Martheri: „Cum ai putut să vezi când Lucian a împușcat-o pe Martha și să nu zici nimic?!”, a întrebat Adela, iar Nuți s-a pierdut. „Martha a fost prietena mea până la capăt”, a replicat Nuți. Andreea a ascultat conversația dintre Adela și Ana Maria și a aflat că au recuperat filmarea.

Nicu vrea să o facă pe Nuți de râs și în roagă pe Floppy să cheme presa pentru a face un reportaj la primărie.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian și Andreea află că a fost găsit filmulețul care îi poate băga la închisoare. Paul și Delia urmăresc video-ul

Andreea îi aruncă bomba lui Lucian: „Au găsit filmulețul și au văzut tot! Au văzut cum ai omorât-o pe Martha!” „Nu se poate. Probabil e o cacealma ca să te facă pe tine să spui tot”, a zis Lucian.

„Dacă tu ajungi la pușcărie, următoarea pe listă eu sunt. Nu văd cum am putea să mai scăpăm”, a spus Andreea, speriată. Lucian a încercat să o calmeze: „Noi avem un plan și o să ne ținem de el.” Lucian a pregătit seringa cu morfină de la Georgescu dorind să creeze o diversiune pentru a putea fugi cu Andreea.

Nuți l-a vizitat din nou pe Mitu, motivând că vrea să își ia ceva din lada de zestre. „Care zestre? Te-am luat săracă lipită pământului”, a zis el. Nuți i-a spus că el trebuie să îi fie alături Andreei.

Delia și Paul sunt copleșiti de durere după ce au urmărit filmarea când Martha este împușcată. „Îl omor eu cu mâna mea!”, a zis Delia. Lascu și Mihai află că Lucian și-a dezactivat brățara de la picior și bănuiesc că vrea să fugă.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian vrea să o injecteze pe Adela cu seringa cu morfină

Lucian se furișează în spatele Adelei, cu seringa pregătită, și o ține de vorbă ca să îi distragă atenția. „O să ajungi la pușcărie”, i-a spus ea. „Păcat că tu nu o să mai fii aici ca să vezi”, a replicat Lucian. Mihai îi vede și vine să o salveze pe Adela. Doi agenți de poliție au venit să îl ia pe Lucian.

„De când așteptam momentul ăsta”, i-a spus Lascu lui Lucian, după care l-a anunțat că îl arestează pentru uciderea Marthei. Când l-a văzut pe Lucian, Delia a sărit la bătaie, însă Lascu a liniștit-o.

Livia îi spune mamei ei că e momentul să sărbătorească arestarea lui Lucian.

Adi l-a vizitat pe Mitu și i-a spus că Andreea va ajunge la închisoare. „Fata mea e pierdută, nu mai pot să fac nimic pentru ea (..) Tu chiar o iubești pe Andreea”, a zis Mitu.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Andreea suferă când îl vede pe Lucian încătușat, pregătit să plece la închisoare

Andreea îl ajută pe Lucian să își facă bagajul pentru închisoare. „N-aș fi crezut că o să sufăr atât”, a zis ea. „Într-un fel mă bucur, măcar așa știu că mă iubești”, a răspuns Lucian, care i-a dezvăluit că are un nou plan. Lucian i-a dat apoi Andreei seringa cu morfină, cerându-i să îl ajute să o sedeze pe Adela. „Oamenii o să alerge după ea și așa câștig eu timp să fug. Dacă scap eu, scapi și tu”, a zis el.

Televiziunea a ajuns până la urmă să facă reportajul despre primărie, însă Andreea a sunat-o pe Nuți să vină acasă să o ajute, iar ea a ales să plece. Nuți s-a dus însă întâi să vorbească cu Mitu. Acesta s-a declarat mulțumit că se va face dreptate, după ce a aflat că Lucian a fost arestat. Nuți i-a explicat că se teme pentru Andreea.

Livia încearcă să îi împace pe tatăl ei și pe Laura, pentru ca Sofia să nu treacă prin ce a trecut ea când era mică.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Andreea era pregătită să o injecteze ea pe Adela

Mitu a venit să vorbească cu Adela și l-a rugat pe Ilie să o cheme, însă între timp Andreea a văzut-o pe hol, pregătită cu seringa, și au intrat în dialog. „Ești mulțumită? Martha era o criminală…”, a spus Andreea. „Și ce?! Era dreptul lui Lucian să o pedepsească?”, a răspuns Adela. „Sunteți niște ipocriți”, a mai zis Andreea. Adela a fost salvată de Ilie, care a venit să o anunțe.

Adi a venit să vorbească cu Andreea și să îi propună să fugă împreună, însă ea l-a refuzat. „Atunci te las, sper să găsești ceea ce cauți”, a zis el, oferindu-i un ultim sărut.

Andreea n-a reușit să ducă la bun sfârșit planul lui Lucian, iar el a fost escortat de polițiști la închisoare, sub privirile celor din casă. „Sper să nu mai ieși niciodată”, i-a strigat Delia. Andreea a fugit să își ia rămas-bun de la soțul ei, iar Delia a atacat-o.

Adela sezon 4, episoadele 27 și 28 din 24 noiembrie 2022. Lucian a fost arestat și trimis la închisoare. Andreea și Nuți promit să se răzbune pe Adela. Mitu a rugat-o pe Adela să nu o bage pe Andreea la închisoare

Lascu și MIhai vorbesc pe ponton și despre arestarea Andreei: „E mai greu, n-avem dovezi.” La finalul episodului, Mitu a rugat-o pe Adela să nu o bage pe Andreea la închisoare. „Și ea e fata mea. Te rog..”, i-a spus el.

Andreea și Lucian și-au luat rămas-bun. „Planul nostru nu s-a sfârșit aici. Tu și Nuți veți face cum am stabilit”, i-a spus el. „O să facem, da”, i-a spus și Andreea, printre lacrimi. Lucian a fost apoi băgat în mașina poliției. Nuți a ajuns și ea acasă: „Stai liniștită că îl scoatem de acolo. Și Adela o să plătească.” „O să plătească foarte curând”, a zis Andreea, arătându-i seringa.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x