Antena Căutare

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32 din 15 decembrie 2022. L-a omorât Andreea pe Mihai? Ce s-a întâmplat după ce a urmărit-o

Cu Lucian în libertate, iar Andreea și Nuți eliberate la rândul lor din arest, Adela și familia ei trec din nou prin momente tensionate și situații neplăcute, cu toate că au pază în fața vilei. Așa cum bănuiesc deja, Lucian și Andreea au în plan să fugă, însă doar după ce își duc răzbunarea la bun sfârșit. Mihai o urmărește pe Andreea pentru a ajunge la Lucian, însă finalul este unul tragic. Iată ce s-a întâmplat în episoadele 31 și 32 din Adela, sezonul 4!

colaj foto adela Galerie
Adela sezon 4, episoadele 31 și 32 din 15 decembrie 2022. Cum a ajuns Mihai într-o baltă de sânge | Antena 1

După ce au fost eliberate din arest pe motiv că doar ele pot conduce la Lucian, Nuți și Andreea au ajuns la vila din Izvorani și și-au văzut bagajele la ușă, cu ialele schimbate. „Ne-au dat afară din casă”, i-a spus Andreea mamei sale. Planul lor are, astfel, de suferit, însă cele două se gândesc să pună la cale o soluție.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Nuți și Andreea au fost date afară din vila de la Izvorani

„Să facă scandal cât vor ele, aici nu mai calcă”, a zis Paul, deși cele două mai aveau, legal, încă 4 zile de contract de a locui în casă. Nuți și Andreea nu s-au lăsat și au încercat să între în casă prin altă parte, fără rezultat însă.

Între timp, Lascu și poliția au urmărit telefoanele lor, însă nu au reușit să îl intercepteze pe Lucian, care a fost dat în urmărire și prin Interpol. Alte informații din trecutul său au ieșit însă la iveală, iar șirul crimelor sale este unul mult mai lung.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Informații-cheie din trecutul lui Lucian au ieșit la iveală. Cu ce îl are poliția la mână

Se pare că Lucian e bănuit a fi părtaș la sinuciderea asistată a mamei sale. Legătura e însă mult mai periculoasă, având în vedere că medicamentele folosite atunci au fost utilizate și pentru uciderea Monei. „Omul ăsta chiar e în stare de orice”, a zis Mihai. Acesta speră ca Lucian să primească închisoare pe viață.

În familia Drăghici, apele s-au mai liniștit între Dorin și Laura, care au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Totul e numai lapte și miere și în viața lui Călin și a Ralucăi, cei doi ieșind în oraș cu fetița pe care au de gând să o adopte, Miruna.

Lucian reușește să comunice cu Andreea cu ajutorul unui telefon nou, de care cei de la poliție nu știu. Acesta a sunat-o pe soțai lui să o întrebe de evoluția planului lor și i-a „ordonat” să nu plece din fața casei și să facă tot posibilul să se țină de ceea ce au discutat.

Adela și Mihai au făcut o vizită vilei de la Izvorani. În casă, Paul a dezvăluit că nu a scăpat încă de pistolul aflat în posesia lui și nu va face acest lucru decât atunci când Lucian va fi arestat. Ana-Maria nu s-a declarat prea mulțumită de situație. Cu toate acestea, Paul i-a arătat și lui Mihai unde ține arma.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Andreea și Nuți s-au mutat în casa anexă, găzduiți de Dorin și Laura

Închisă în afara casei, Andreea i-a cerut ajutorul Laurei, dorind să o cazeze, invocând vechea lor prietenie, însă aceasta a refuzat-o. Dorin a intervenit însă și a primit-o pe Andreea, după ce aceasta i-a implorat să o ajute. Adela și Mihai s-au întâlnit întâmplător în curte cu cele două, Andreea și Nuți, și au aflat de „cazarea” lor.

„Îți promit că ne vor duce la Lucian mai devreme sau mai târziu”, a asigurat-o Mihai pe Adela, care s-a arătat deranjată de prezența celor două. Delia i-a propus Adelei să obțină un ordin de restricție împotriva lor.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Lucian ar putea primi pedeapsa cu moartea în SUA

Mihai i-a dezvăluit lui Paul că Lascu are de gând să ia legătura cu Poliția din SUA și să obțină o extrădare, având în vedere noile informații aflate despre trecutul lui Lucian. Dacă va fi închis în America, nu va mai scăpa toată viața din arest, a explicat Mihai.

Adela este revoltată că Andreea și Nuți locuiesc în casa anexă. „Vreau să dispari din viața mea!”, i-a strigat Adela Andreei, în momentul în care s-au întâlnit în curte. Din cauza acestui subiect, Adela și Ana-Maria au avut o mică dispută, însă s-au împăcat ulterior.

Delia s-a întâlnit cu Dorin și i-a condamnat decizia de a le primi în casă pe Nuți și Andreea, în special după ce aceasta din urmă și Lucian l-au sechestrat pe Luca. Dorin nu știa de cele întâmplate și a rămas uimit la auzul poveștii. „Să vă cărați din casa asta și tu și fii-ta”, i-a strigat el lui Nuți.

Florica i-a propus lui Mitu să o viziteze pe Nuți și să o convingă să meargă acasă la Butimanu și să părăsească vila din Izvorani. Acesta a recunoscut că încă o iubește. „Îți dau o ultimă șansă”, i-a spus el lui Nuți, însă apariția lui Dorin, care a dezvăluit răpirea lui Luca din trecut l-a făcut să regrete și să plece.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Lucian i-a dezvăluit Andreei planul lui

Andreea l-a vizitat pe Lucian la depozitul abandonat unde se ascundea. „Ești pregătită?”, i-a spus el înainte să îi dezvăluie marele plan, pe care a rugat-o să nu i-l comunice și lui Nuți.

De cealaltă parte, Mihai i-a spus lui Dorin să nu le dea afară din casă pe Nuți și Andreea, părând că a pus la punct la rândul lui un plan, în care părea că l-a implicat și pe Mitu.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Mihai și Adela au acceptat să se mute înapoi în vila din Izvorani

Mama Adelei i-a propus acesteia să se mute înapoi acasă, iar Adela a acceptat, însă Andreea a auzit conversația, iar informația părea să fie pe placul ei. În ceea ce-l privește pe Lucian, faptele lui sunt mult mai grave decât s-a crezut inițial. În SUA s-a redeschis ancheta pe numele său și a ieșit la iveală că ar putea fi implicat în încă o crimă.

Este vorba despre accidentul în care a murit tatăl lui împreună cu mama vitregă. Se pare că totul nu ar fi fost tocmai un „accident”. „Dacă îl extrădăm, are șanse mari să își ia pedeapsa capitală”, i-a dezvăluit Lascu Deliei.

Dorin s-a ținut de plan și a făcut rost de telefonul „secret” al Andreei, pe care îl folosea pentru a lua legătura cu Lucian. Mihai l-a rugat pe Călin să instaleze pe el o aplicație de urmărire.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Cum are de gând Lucian să o omoare pe Adela

Spre finalul episodului 31, Lucian i-a dezvăluit Andreei planul său. Acesta are de gând să ajungă pe balconul vilei și să o omoare pe Adela cu o pușcă de vânătoare. „Adela moare azi!”, i-a zis el Andreei.

Episodul 32

Adela și Mihai se pregătesc de mutarea înapoi la Izvorani și și-au luat rămas bun de la Călin și Raluca, alături de care au locuit pentru o perioadă. Paul i-a dezvăluit Anei-Maria că nu simte că revenirea lor în casă e o idee bună, acum cu Lucian în libertate.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. După ce o omoară pe Adela, Lucian are în plan să fugă cu Andreea

Conform planului lui Lucian, Andreea trebuie să elibereze casa anexă, unde nu e pază, pentru ca Lucian să poată ținti de acolo balconul vilei, pentru a o împușca pe Adela. Cei doi sunt pregătiți să fugă după crimă, Lucian făcând rost de pașapoarte false. Planul lui nu o include însă și pe Nuți: „Faci cum îți zic eu. Ea nu vine cu noi. Punct. Noi o să dispărem și nu o să ne mai găsească nimeni niciodată.”

Adela l-a surprins pe Paul în birou în timp ce încărca pistolul. „E singura modalitate să îl oprim pe Lucian, crede-mă”, a spus el, iar apoi cei doi au avut parte și de un moment emoționant tată-fiică.

În timp ce își pregătea bagajele pentru marea plecare cu Lucian, Andreea a dat peste o poză cu ea și Adela și s-a lăsat năpădită de amintiri. „Nu plânge. Asta ești. Asumă-ți”, și-a spus ea în sinea ei, după ce i-a convins pe Laura și Dorin să plece din casa anexă, pentru ca Lucian să își facă „intrarea”.

În tot acest timp, familia Andronic lua cina, cu Adela și Mihai, fără să se gândească la ce îi așteaptă. Andreea a vizitat-o pe Adela, și-a cerut iertare de la ea și a îmbrățișat-o, știind ceea ce urmează. „S-a comportat foarte ciudat, parcă și-a luat la revedere”, i-a spus Adela mamei ei, fiind pusă pe gânduri.

Pe celălalt fir narativ, după o discuție purtată cu Mihaela, Lascu și-a dedicat sentimentele serioase în fața Deliei, pe care a rugat-o să se gândească la relația lor, pentru a avea un viitor împreună.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Andreea și-a luat rămas-bun de la părinții ei, fără ca ei să știe că urmează să fugă cu Lucian

Într-adevăr, pregătită de plecare, Andreea l-a vizitat pe Mitu să îi spună că Nuți are nevoie de el și și-a luat rămas-bun de la acesta și de la Adi, care a văzut-o și a intervenit. Acest lucru i-a ridicat semne de întrebare și lui Mitu. „Sigur vrea să facă ceva”, i-a spus el lui Nuți, crezând că aceasta știe de planul Andreei.

Fără ca Adela să știe, înainte să se pregătească să plece împreună la doctor pentru a afla sexul bebelușului lor, Mihai a urmărit-o pe Andreea cu ajutorul aplicației din telefonul ei, instalată de Călin. A văzut-o în timp ce și-a luat la revedere și de la Nuți, însă aceasta din urmă nu a bănuit nimic, fiind ocupată cu ultima zi de campanie, înainte de alegeri. „Sper să câștigi și să ți se îndeplinească visul”, i-a spus Andreea mamei ei.

Îngrijorat, Mitu a venit la vila de la Izvorani, bănuind că Andreea pune ceva la cale, și i-a avertizat pe Paul și Ana-Maria.

Adela sezon 4, episoadele 31 și 32. Mihai a urmărit-o pe Andreea, însă totul s-a terminat tragic

Mihai a urmărit-o apoi pe Andreea până la ascunzătoarea lui Lucian. Acesta din urmă era deja în casa anexă, pregătit să o împuște pe Adela imediat ce aceasta ieșea pe balcon.

Înainte să apese pe trăgaci, Ana-Maria a venit să vadă dacă Adela e bine și s-a pus în bătaia puștii. În timp ce urmărea prin obiectivul armei, Andreea l-a sunat pe Lucian. „Avem o problemă!”, i-a spus ea, după ce l-a lovit pe Mihai o rangă, iar acesta zăcea pe jos plin de sânge. Întrebarea este: l-a omorât Andreea pe Mihai? Aflați în episoadele următoare din Adela!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x