Antena Căutare

Adela, sezonul 3, rezumat, 24 Februarie 2022. Adela și Mihai s-au căsătorit iar mama ei a fost arestată

Episoadele cu numerele 9, respectiv 10 din sezonul al treilea al serialului Adela, vin cu un aer total de romantism și mai puțină dramă decât de obicei, dar nu chiar până la final. Adela și Mihai reușesc, de această dată, să se căsătorească

colaj cu adela și mihai imbracati ca mire si mireasa, in sighisoara Galerie
Adela și Mihai reușesc să se căsătorească alături de cei dragi | Antena 1

Deși au mai fost o dată pe punctul de a se căsători, Adela și Mihai au avut de întâmpinat o serie de probleme ce au împiedicat realizarea nunții.

De data aceasta, mai mult spontan și într-in cadru restrâns, Mihai a avut ideea ca cei doi să se căsătorească la o biserică ce lor le este foarte dragă, în Sighișoara.

Și, pentru ca totul să fie și mai spontan, și-au ales o pereche de nași, la întâmplare, dintr-un restaurant din Sighișoara.

Între timp, Lucian a plănuit, din închisoare, încă o manevră pentru a le strica nunta celor doi și pentru acest lucru, el s-a folosit de secrete pe care le știe despre Floppy, pe care l-a amenințat ca să poată obține informații.

Adela, sezon 3, 24 Februarie, 2022. Mama Adelei este arestată de procurorul Lascu și întreaga familie rămâne încremenită de confuzie

Astfel, Andreea a mers, și ea, la Sighișoara și a încercat să intre în biserică, unde avea loc ceremonia religioasă, dar a fost oprită, în ultimul moment de mama Adelei. Însă aceasta nu s-a lăsat și a venit să strice petrecerea de la restaurant.

Însă, chiar pe mama Adelei avea să o aștepte o surpriză chiar la întoarcerea la București, după nuntă, după ce poliția a făcut percheziții în casa familiei Andronic.

În plan paralel, mama Andreei, Nuți, este dezamăgită de faptul că fiica sa, Andreea, a ales să nu vină la ziua ei de naștere, pentru a se duce la Sighișoara cu scopul de a-i strica nunta Adelei.

Bine măi mamă, e posibil să mă lași așa? Să nu mi aduci tu o floare măcar. Ai fugit repede să strici nunta Adelei. Păi de Adela îmi arde mie? Eu sunt mumă-ta. Eu am făcut pușcărie pentru tine. Ești o nerecunoascătoare. Măcar un mic cadou puteai să-mi aduci, o atenție, un magnet de pus pe frigider, de pe drum, i-a reproșat, cu mâhnire, Nuți, Andreei.

Auzind acestea, Andreea scoate din buzunar un ruj și i-l oferă mamei sale, însă aceasta observă că era folosit deja, iar mâhnirea ei crește și mai mult.

În schimb, pentru că Nuți a fost părăsită de Andreea chiar de ziua ei, Mitu i-a făcut mai multe surprize și a convins-o pe Laura s-o accepte să-i boteze fetița. Apoi i-a adus invitași ca să-i cânte și să servească tort împreună iar, în final, Laura a venit cu plocon la ea și au tras o beție pe cinste.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Adela sezonul 4, episodul 34, 22 decembrie 2022. Adela va avea o fetiță! Cine se căsătorește Joi, 22.12.2022, 13:01
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească
Hello Chef sezonul 6, 25 noiembrie 2023. Roxana Blenche, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au gătit chișăliță domnească Sambata, 25.11.2023, 15:30
Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul Adela va putea fi urmărit din această lună şi pe platforma Netflix. Producţia a depăşit graniţele româneşti!

Serialul de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, Adela, care a cucerit publicul din România încă de la lansare, ajunge şi pe platforma de streaming Netflix, la finalul acestei luni.

Marti, 16.05.2023, 10:14
Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Ce a publicat Mara Oprea pe rețelele sociale înainte de sfârșitul serialului Adela. Imaginile care au generat o mulțime de reacții

Înainte ca ultimul episod din serialul Adela să fie difuzat pe micile ecrane ale telespectatorilor, Mara Oprea a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Hai să vezi ce a publicat actrița în mediul online.

Vineri, 23.12.2022, 14:16
Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

Adela - Ce-i al tău e și al meu, lider de piaţã cu finalul ultimului capitol al poveştii

#dacăejoieAdela s-a auzit aseară pentru ultima oară la Antena 1. Telespectatorii au urmărit în număr mare deznodământul ultimului capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu, serialul impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări. Peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:07, deznodământul ultimul sezon al serialului de la Antena 1.

Vineri, 23.12.2022, 12:56
Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev, mesaj copleșitor după finalul poveștii Adela. Ce imagine înduioșătoare cu Mara Oprea a publicat pe Internet

Alecsandru Dunaev a transmis pe rețelele sociale un mesaj de-a dreptul copleșitor, după finalul serialului Adela. Hai să vezi ce imagine înduiosătoare cu Mara Oprea a publicat pe contul oficial de Instagram.

Vineri, 23.12.2022, 12:34
Ultimele știri
x