Antena Căutare

Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1

Anca Androne şi Bogdan Talaşman fac parte din distribuţia celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela. Cei doi sunt soţ şi soţie, însă au o căsnicie nefericită, bazată pe interes, cel puţin din partea lui.

Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1 Galerie
Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1

Delia Andronic (Anca Androne) este sora lui Paul Andronic, acţionar alături de acesta la imperiul media lăsat moştenire de tatăl lor. Delia este o femeie de carieră, foarte ambiţioasă şi care nu lasă nimic la voia întâmplării. O urăşte pe fata lui Paul, pentru că ar putea moşteni compania şi banii familiei în detrimentul celor doi copii ai ei. Delia suferă de complexul superiorităţii şi simte o satisfacţie foarte mare când îşi bate joc de oamenii cu venituri modeste. Adoră înalta societate şi nu ratează petrecerile şi recepţiile elitelor.

Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1

„Pentru mine, rolul Deliei este o provocare foarte mare. Am mai jucat o singură dată, la teatru, un personaj negativ, în film niciodată, aşa că simt că voi fi pusă la grea încercare în fiecare episod. Îmi voi apăra copiii, statutul şi poziţia prin orice mijloace şi cu toate forţele de care este capabil acest personaj! Vă invit să descoperiţi povestea noastră la Antena 1!”, a declarat Anca Androne.

Delia s-a căsătorit cu Dorin Drăghici (Bogdan Talaşman) ca să îl controleze după bunul plac. Cei doi s-au cunoscut în Elveţia, unde el lucra ca barman, iar Delia era studentă. A lăsat-o însărcinată, s-au căsătorit şi au revenit în România, direct la vila Andronic. Tot Delia a fost cea care i-a obţinut şi o slujbă, la televiziunea tatălui ei, asigurându-se pe această cale că nu va avea nicio putere de decizie.

Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1

„Dorin este un bărbat care, deşi căsătorit, se află în căutarea dragostei. Prins într-o căsnicie total nefericită şi încărcat de o mulţime de frustrări, Dorin va începe să ia decizii care să îl mulţumească şi pe el. Îmi pare foarte bine că am ajuns în povestea asta, mai ales în această perioadă foarte grea pe care o traversăm cu toţii. Menirea actorilor este să spună poveşti şi mă bucur foarte tare că am revenit să spun poveşti în cea mai nouă producţie semnată Ruxandra Ion!”, a declarat Bogdan Talaşman.

De curând, Antena 1 a dat startul filmărilor pentru Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Ioana Ginghină, Răzvan Fodor şi Mircea Gheorghiu se alătura distribuţiei din serialul Adela de la Antena 1... Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x