Antena Căutare

Aseară, la Antena 1, serialul Adela, lider de audienţă, peste MasterChef

Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel naţional, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef.

adela personaje Galerie
Cele mai noi episoade ale serialului s-au impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel naţional, în intervalul comun de difuzare cu Masterchef. | Antena 1

#dacăejoieAdela! Telespectatorii au urmărit aseară în număr mare continuarea poveştii Adela – Ce-i al tău e şi al meu. Peste1.5 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 22:58, deznodământul celor mai noi episoade ale serialului Adela, de la Antena 1.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 21:26-23:04, serialul Adela a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 5.7 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro TV, cu MasterChef, cu o medie de 5.3 puncte de rating şi 16.5% cotă de piaţă. Şi la nivelul întregii ţări, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor şi a înregistrat în intervalul 21:26-23:04, 8.2 puncte de rating şi 19% cota de piaţă.

Adela, lider de audiență

Cele mai noi episoade Adela, difuzate aseară la Antena 1 au scos la iveală tragedia care s-a abătut asupra întregii familii Andronic – dispariţia lui Bogdănel. Încă din primele clipe, Lucian (Daniel Nuţă) a simţit că Andreea (Oana Moşneagu) se află în spatele întregii poveşti: “Imi spui că toată chestia asta e o coincidenţă? Eu nu cred în coincidenţe!”. Cu sânge rece, Andreea încearcă să o consoleze pe Adela: “O să te ajut să treci peste, aşa cum m-ai ajutat şi tu pe mine!”, însă aceasta nu poate accepta dispariţia copilului ei.

Devastaţi de durere, Ana Maria (Ioana Abur) şi Paul (Mihai Călin) încearcă din răsputeri să o ajute pe Adela: „Cum e posibil ca Adela să simta acelaşi lucru pe care l-am simţit eu când am crezut că mi-a murit copilul? O să o distrugă!”.

Tot aseară, telespectatorii au asistat neputincioşi la momentul în care Andreea şi-a însuşit din nou cel mai de preţ bun al Adelei: „Eu sunt mama lui Cristian!”, a spus aceasta, chiar când ascundea copilul răpit la doar câţiva kilometri de familia lui, în Butimanu. În tot acest timp, ancheta procurorului Lascu (Răzvan Fodor) a scos la iveală noi ipoteze: „Am bănuiala că cineva te-a drogat! Aveţi toate motivele să credeţi că Bogdan a fost răpit!”.

Cu o intuiţie senzaţională, cum de altfel a avut dintotdeauna şi un presentiment ciudat, Nuţi (Anca Sigartău) a făcut propria ei anchetă şi a descoperit adevărui: „Ce făcuşi, făi, Andreio?”, va izbucni ea, chiar la finalul episoadelor de aseară. Ce va dezvălui ancheta poliţiei, cum va reacţiona Adela pusă în faţa noilor probe şi ce se va întâmpla mai departe cu Bogdănel, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Adela sezon 3, rezumat 28 aprilie 2022. Andreea a furat copilul Adelei, Lucian este cel suspectat iar Toma a revenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x