Antena Căutare

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Carmen Ionescu, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Vîlciu sunt noile nume care întregesc familia Andronic în cel mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela. Pentru Carmen Ionescu, proiectul Adela înseamnă revenirea pe micile ecrane, după o pauză de aproape 10 ani de zile.

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1 Galerie
Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Actriţa o va întruchipa pe Martha, mama lui Paul Andronic, unul dintre personajele-cheie ale poveştii. Caracter puternic, Marthei îi pasă mai mult de reputaţia familiei Andronic, decât de fericirea fiului său şi va lua decizii care ulterior vor schimba destine.

„Sunt extrem de bucuroasă că am revenit la filmări, după o pauză de aproape 10 ani. Mare bucurie şi un mare cadou pentru mine a fost acest rol şi sunt implicată cu tot sufletul. Îmi place mult toată echipa, sunt oameni minunaţi, profesionişti, iar asta contează enorm. Îmi place şi povestea serialului, iar despre rolul meu, ce să spun, îl iubesc mult. Martha e o femeie puternică, cum îmi place mie, un caracter ferm, are şi ironie, are şi umor, dar mai mult nu aş vrea să divulg de acum despre personaj. Rămâne să îl descoperiţi dumneavoastră!”, a declarat actriţa, care a mai completat: „M-am bucurat ca un copil că mi s-a oferit ocazia să revin pe platoul de filmare!”.

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Din familia extinsă face parte şi Livia Drăghici, fiica surorii lui Paul, interpretată de Cristina Ciobănaşu. Mereu sub influenţa mamei sale, Delia, Livia este răsfăţata casei. Iar atunci când mama sa simte că poziţia în casă, dar şi averea îi sunt ameninţate de fiica lui Paul, va face tot posibilul ca să împiedice acest lucru.

„Personajul pe care îl interpretez în acest serial se numeşte Livia Drăghici şi este parte din familia mare Andronic. Vorbim de o fată de bani gata, care a primit tot timpul tot ce şi-a dorit. Fetiţa preferată a familiei, Livia îşi permite să spună şi să facă orice. Urmează cursurile unei facultăţi, pentru că nu vrea să fie neapărat dependentă de familie, însă nici nu depune foarte mult efort, nici nu spune nu averii familiei!”, a declarat Cristina, care mai spune că noul său personaj este cu adevărat o provocare: „Nu ştiu să am lucruri în comun cu Livia! Mi se pare o provocare în plus şi faptul că nu am mai jucat jucat stilul ăsta de aroganţă şi de excentricitate, dar sper să vă placă personajul meu şi să îi descoperiţi farmecul în întreaga poveste!”.

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Alături de ea, telespectatorii în vor putea urmări şi pe Vlad Vîlciu, interpretul lui Luca Drăghici, primul copil al Deliei şi al lui Dorin Drăghici. Luca este băiatul răsfăţat al mamei, aflat într-o continuă petrecere de când a absolvit liceul şi prins în tot felul de relaţii compromiţătoare care nu fac decât să strice imaginea familiei Andronic.

“Sunt onorat să fiu parte din echipa serialului Adela. Am întâlnit o echipă extraordinară și nişte colegi minunați, alături de care se construiește povestea, pas cu pas. Sunt convins de faptul că serialul are toate ingredientele unui real succes: suspans, acțiune, emoție și un strop de magie din partea fiecărui om, prezent pe platoul de filmare”, a declarat Vlad Vîlciu, care mai spune despre personajul său: “Luca este un tânăr aparent arogant, infatuat, fără griji sau conștiință, ghidat de mirajul banilor nemunciți. În esență, el reprezintă categoria copiilor neglijați emoțional de părinții care sunt convinși că banii pot substitui timpul și atenția familială. Luca are un parcurs surprinzător, aventuros, înțesat de suișuri și coborâșuri. Personal este o provocare, deoarece am de a face cu un rol de compoziție, diametral opus de mine. Scormonesc toate ungherele sufletului acestui personaj și îl însuflețesc cu grijă”, a mai completat el.

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Antena 1 a dat startul filmărilor pentru Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Carmen Ionescu revine pe micile ecrane după 10 ani, în serialul Adela, de la Antena 1

Anca Androne şi Bogdan Talaşman, cuplu în serialul Adela de la Antena 1... Nuami Dinescu, Alina Florescu, Tatiana Şelaru şi Răzvan „Krem” Alexe dau viaţă personajelor din mahala în serialul Adela...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x