Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect"

Mara Oprea, frumoasa actriță care va debuta în serialul Adela, iar acesta va fi primul său rol într-un serial de televiziune.

Cine este Mara Oprea, protagonista din serialul "Adela". "Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect"

antena 1

Cine e Mara Oprea

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe.

Posted by Doryss Oprea on Wednesday, 9 October 2019

Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

To dance is to be out of yourself. Larger, more beautiful, more powerful💃❤ (C)Mădă Albuu

Posted by Doryss Oprea on Saturday, 1 October 2016

Mara și-a intrat și în rolul de regizor în 2019, când, sub îndrumarea profesoarei Anca Bradu, tânăra actriță a pus în scenă piesa "Sonata în Re Major", după Francisc Munteanu în cadrul evenimentului “Uși deschide la UNATC”, potrivit xyz13.com.

De pe contul ei de Facebook aflăm că a doua pasiune a Marei, după actorie, este baletul.

Give a girl the right shoes and she can conquer the world💃❤

Posted by Doryss Oprea on Thursday, 4 August 2016

Noul serial Adela

fiercely feminine

Posted by Doryss Oprea on Tuesday, 18 February 2020

Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În fiecare joi, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări povestea serialului ce se bucură de o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Serialul spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul. Cele două află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților.

Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela (interpretată de Mara Oprea), și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Mara despre rolul ei din serialul Adela

Mara interpretează rolul Adelei, o fată de la țară, foarte muncitoare, care visează să devină jurnalistă. Adela este o fată simplă, bună la suflet și extrem de prietenoasă.

“Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect și abia așteptam să începem repetițiile, să începem filmările și sper că va ieși ceva foarte frumos”, a declarat Mara într-un interviu.

Ultimele știri