Antena Căutare

Concurs inedit pentru fanii serialului Adela. Câştigătorul va petrece o zi pe platourile de filmare ale producţiei de la Antena 1

Adela, serialul de la Antena 1 ajuns deja la al treilea sezon şi care se bucură de mare succes în rândul telespectatorilor vine cu o propunere inedită pentru fani.

alecsandru dunaev pe platourile de filmare adela Galerie
Adela, serialul de la Antena 1 ajuns deja la al treilea sezon şi care se bucură de mare succes în rândul telespectatorilor vine cu o propunere inedită pentru fani. | Antena 1

Mai exact, începând de joia aceasta, Adela şi Antena 1 lansează un concurs în urma căruia câştigătorul va petrece o zi pe platourile de filmare ale producţiei, în compania personajelor preferate.

“Ai vrea să știi mai multe din culisele serialului? Vrei să vezi ce se întâmplă în spatele camerelor? Adela și Antena 1 ți-au pregătit un concurs! Pentru o zi vei fi alături de noi pe platoul de filmare și vei putea vedea şi tu cum se realizează serialul tău preferat!”, a declarat Mihai (Alecsandru Dunaev), în vreme ce Mara a completat: „Ce-i al meu, e şi al tău, nu? Atunci ce-ar fi să schimbăm rolurile într-o zi şi să descoperi secretele familiei Andronic şi nu numai, chiar la mine acasă? Hai, participă la concurs, ca să câştigi o vizită la noi, iar eu între timp mă duc să-l anunţ pe Mihai să-şi ia costumul bun, că o să avem musafiri!”.

Tot ce nu se vede la televizor, se vede pe platourile de filmare, iar asta va descoperi şi câştigătorul concursului care se va lansa la Antena 1 începând de joia aceasta. Tot ceea ce trebuie să facă telespectatorii este să prindă indiciile din serile de joi – pentru că #dacăejoieAdela şi să se înscrie pe concurs.a1.ro, spunând de ce iubesc serialul Adela. Câştigătorul va petrece o zi alături de echipa serialul de la Antena 1.

„Vrei ce-i al meu? Hai, treacă de la mine, poţi să ai. O zi, nu te-ntinde!”, a declarat Andreea (Oana Moşneagu), iar Nuţi a completat imediat: „Făi fetică, Andronicii ăştia mi-au pus gând rău. Vor să scape de mine…iar mutu’ ăsta de Mitu nu face nici cât o ceapă degerată. Da am eu o idee… pui tu mâna acoloșa şi te înscrii la concurs, fac eu aranjamentele și tu câștigi și apoi împărţim premiul…ce spui, batem palma?”.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Facebook: https://www.facebook.com/AdelaOficial/

Instagram:https://www.instagram.com/adela_paginaoficiala/?igshid=1sjcu11819fgn&fbclid=IwAR0veuLT9SFEy0mgH5Dr9hI93ttFtNQl25B_b_BwkdLZq-meOpdZCICSSt8

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x