Antena Căutare

Imagini din culisele serialului Adela. Ce a dezvăluit Mara Oprea despre noul sezon

Mara Oprea a publicat pe rețelele sociale imagini din culisele clui de-al doilea sezon al serialului „Adela”.

Colaj cu Mara Oprea jucând în serialul Adela și în timpul liber Galerie
Mara Oprea a împărtășit cu fanii imagini și detalii din culisele noului sezon Adela | Antena 1 & Instagram

Mara Oprea filmează de zor pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Adela” în care actrița are rolul principal. În pauzele de la filmări, Mara își face timp să țină legătura cu fanii ei, prin intermediul rețelelor sociale. Mai mult, Mara le-a oferit fanilor câteva imagini din culisele sezonului 2 și le-a dezvăluit câteva detalii.

Mara Oprea s-a filmat purtând ochelari și spunând: „Ăsta e noul meu personaj. Cu ochelari. Așa o să fie”.

Citește și: Mara Oprea, în ipostaze incendiare la plajă. Cum arată în costum de baie actrița din "Adela"

Ce a dezvăluit Mara Oprea despre noul sezon al serialului Adela

Mara Oprea le-a dezvăluit fanilor că genricul sezonului 2 Adela este flmat la răsărit de soare. „Este ora 4 dimineața și noi ne pregătim să prindem răsăritul și să filmăm genericul pentru sezonul 2”, le-a spus Mara Oprea fanilor săi.

Mara Oprea s-a întors cu forțe proaspete la filmările noului sezon al serialului „Adela”, asta după ce ctrița a avut parte de o vacanță binemeritată.

„Imediat după ce s-au încheiat filmările am dat o fugă la mare, alături de câţiva dintre colegii de la Adela, iar după am decis să ne întoarcem în Sighişoara, un loc cu o încărcătură emoţionantă deosebită, de care de altfel ne-am ataşat la filmările pentru sezonul doi al serialului. Pe harta noastră de vacanţă a urmat apoi Viscri, poate unul dintre cele mai frumoase sate din România şi apoi o binemeritată pauză de relaxare în Grecia, în regiunea Chania din insula Creta. Acum, că mi-am încărcat bateriile, abia aştept revenirea pe platoul de filmare de la Adela, care după aproape un an mi-a devenit o a doua casă! Ne revedem în curând, la Antena 1!”, a declarat Mara Oprea.

Când începe sezonul 2 al serialului Adela

Începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Ioana Ginghină, vacanţă în familie, în Spania şi în Grecia, înaintea revenirii pe platoul de filmare de la Adela... Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului Adela este o melodie celebră a Deliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x