Antena Căutare

Serial Adela,19 august 2021.Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă și în locul lor să se mute Andreea și Ana Maria

În primele două episoade ale sezonului 2 din "Adela - Adevăr și eliberare", Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă pentru ca Andreea și Ana Maria să locuiască acolo împreună.

colaj adela Galerie
Serial Adela,19 august 2021.Paul Andronic vrea ca Nuți și Mitu să se mute din casă și în locul lor să se mute Andreea și Ana Maria | Antena 1

În primul episod din sezonul 2 “Adela – Adevăr și eliberare”, nea Gheroghe este împușcat de un necunoscut, care a intrat în firmă deși se închisese. Între timp, Floppy, care se afla în clădire, dar asculta muzică la maximum în căști, l-a văzut pe vinovat fugind de la fața locului.

Cu 3 săptămâni înainte de acest incident, Adela e la birou și se pregătește pentru job, iar Lucian o încurajează. El îi dăruiește o floare și îi spune că se va descurca de minune.

“Ești cea mai bună și cea mai frumoasă. Camera te iubește”, îi spune Lucian Adelei, încercând să o înveselească. Mihai e martor la toată scena și nu e deloc încântat să îi vadă.

Acasă Andreea se simte foarte rău pentru că este însărcinată. Nuți încearcă să o ajute, dar Andreea vrea să fie lăsată în pace.

Paul Andronic merge la Mona să verifice cum se mai simte și ea, exact ca Andreea, are grețuri de dimineață. După ce Paul pleacă, Mona își amintește de noaptea pasională cu Lucian, îl sună, dar acesta nu îi răspunde.

Delia intră în camera Martei și vede că aceasta e trează și că poate să se miște singură. Paul le aude și intră în cameră și vede că Marta pare să se simtă mai bine.

“Ești o nebună”, spune Delia.

“Întotdeauna ai vrut să ne manipulezi de când eram mici”, spune Paul.

Florica, alarmată că a văzut și ea minunea, ajunge la bucătărie și le spune Rodicăi, lui Ilie și Stela. Cu toate acestea, Rodica era singura care știa, dar a ținut secret.

Vali a venit acasă la domnul procurer și l-a rugat să facă cumva să îl găsească pe cel care l-a omorât pe unchiul său. Procurorul i-a spus că dacă nu are dovezi și nu găsește cadavrul, nu îl poate ajuta.

Adela, episodul 1. Paul află ce s-a întâmplat între Andreea și Mihai în seara de dinaintea nunții lui cu Adela

Între timp, la televiziune, Mihai a venit în biroul lui Paul și i-a spus că Andreea i-a distrus viața pentru că l-a despărțit de femeia pe care o iubește. De cealaltă parte, Paul Andronic îi reamintește că pentru a face un copil e nevoie de doi și că Andreea nu e unica vinovată.

De asemenea, Paul crede că Mihai ar fi vrut să se răzbune pe el, lăsând-o însărcinată pe fiica lui. Mihai a venit cu dovezi, cu un raport toxicologic, demonstrând că a fost drogat atunci când Andreea susține că cei doi au avut parte de o noapte romantică.

“Mai e ceva. Tot în seara aia Andreea fusese violată de Bebe. Și m-am dus să o iau de la apartamentul în care s-a întâmplat. Nu crezi că ar fi mai multe șanse să fie copilul lui Bebe?”, i-a povestit Mihai lui Paul.

Paul s-a enervate când a aflat tot ce a făcut Bebe.

‘Îmi vine să dau foc la tot”, a mai spus Paul.

Delia a mers la Bebe la mormânt, chiar de ziua lui, i-a adus flori și a început să plângă.

“M-am simțit mai vie cu tine decât în 20 de ani cu Dorin”, a spus Delia.

Acolo Delia s-a întâlnit cu nea Gheorghe, tatăl lui Bebe.

“Viețile noastre au fost distruse de Marta, dar în curând o să-și primească și ea pedeapsa”, a spus Gheorghe. Călin, care a ajuns la spălătoria lui Gheroghe, unde l-a găsit pe Floppy, îi spune acestuia că trebuie să afle cât mai repede mai multe informații despre fratele lui Mihai.

Paul i-a chemat pe Mihai și Andreea, încercând să afle adevărul. Andreea spune că nu l-a drogat pe Mihai și că el a falsificat analizele toxicologice.

“Dacă e copilul meu, îl cresc. Dar cu ea niciodată. Eu o iubesc pe Adela”, spune Mihai răspicat.

Adela, care a ascultat întreaga conversație, a ieșit în fața celor trei când a strigat-o Paul. Ea avea lacrimi în ochi.

“Andreea, eu știu ce ai vrut să faci și ai riscat mult, iar tu, Mihai, ai intrat în jocul ei”, a zis Paul.

Mihai îi spune Adelei că nu a mințit-o cu nimic, dar Adela e prea supărată.

“Ai jucat la două capete și așa o să faci toată viața. Acum a fost Andreea, mâine o să fie altcineva”, îi spune Adela lui Mihai.

“Tu chiar crezi ce spui sau te-a ajutat Lucian să te gândești la prostiile astea?”, i-a zis Mihai.

Adela începe cu Mihai și Adela care sunt vizibil afectați de despărțire. Adela plânge și șterge pozele cu Mihai, iar Mihai se află în mașină, ascultă o melodie care îi amintește de Adela și plânge.

Când Paul Andornic s-a întors seara la vilă, a găsit-o pe Delia, sora lui, luând cina cu fostul ei soț, Dorin. Delia s-a ridicat de la masa și i-a spus lui Paul că au de discutat lucruri importante.

Ideea ei era să facă cumva să o scoată nebună pe mama lor, pe Marta și să îi ia toate acțiunile.

“Mi se pare că te exprimi cam dur. E totuși mama”, îi spune Paul Deliei.

Cu toate acestea, Paul Andronic a fost de acord.

“E timpul să îi luăm tot”, a mai zis Paul.

Între timp, cei doi frați nu știau că nu sunt singuri. Florica a ascultat toată conversația la ușă.

Paul i-a maid at o veste bună Deliei.

“Am decis ca Andreea să se mute în casa anexă cu Ana Maria. Fac asta ca să nu o dau afară de tot pe Andreea. Și mai am o surpriză pentru tine. Nuți și Mitu o să plece înapoi la Butimanu”, a zis Paul.

Livia a apărut în sfârșit la Butimanu și i-a mărturisit lui Adi că a fost la Luca, la fratele ei, în Spania, ca să mai schimbe puțin atmosfera.

Între timp, Valentin, care rămăsese acasă la Nuți și la Mitu i-a făcut pe cei doi soți să se ia la ceartă. Mitu i-a zis lui Nuți, în timp ce Vali dormea, că ei au acceptat că el să doarmă la ei în casă, deși tot ei sunt vinovați de moartea unchiului lui. Adela a fost martoră la această discuție.

Adela, episodul 2. Andreea și Ana Maria se mută în casa anexă, în locul lui Mitu și Nuți

În episodul numit “Trădarea”, Adela încearcă să afle adevărul de la Nuți și Mitu despre Traian, unchiul lui Valentin. Nuți i-a povestit Adelei că Traian le-a dat mulți bani ca să o poată crește pe Andreea.

Marta vrea să afle de la Florica ce a ascultat la ușă, din discuția lui Paul cu Delia. Marta a simțit nevoia să îi facă un cadou Floricăi, răsplătind-o pentru loialitatea sa. Astfel, i-a dat o broșă cu diamante.

La televiziune, Paul Andronic i-a făcut o surpriză Adelei și i-a spus că e ava fi noul producător al unei emisiuni TV.

Delia a venit în vizită la Mitu și la Nuți, anunțându-I că, deși s-au acomodat bine în casă, ar trebui să își facă bagajul și să plece.

“Cântă la altă masă că nu am mărunt”, i-a zis Nuți.

Delia i-a spus că în locul lor se va muta Ana Maria cu Andreea și că ei ar trebui să plece înapoi la Butimanu. Nuți a sunat-o repede pe Andreea să îi spună ce a aflat de la Delia, dar Andreea nu știa nimic. Andreea a luat atitutdine imediat și l-a sunat pe Paul Andronic să afle ce se întâmplă, dar acesta nu i-a răspuns. Ana Maria s-a întâlnit cu Mona, care a văzut-o că s-a pregătit deja cu bagajul, gata să se mute.

Andreea vine în ajutorul lui Nuți și al lui Mitu, dar vede că Nuți sărise să o bată pe Delia. Între timp, martoră la toată cearta din curte este și Ana Maria, doar că nimeni nu știe că ea ascultă.

Adela a mers în birou la Mihai să semneze noul contract de producător despre care a vorbit cu Paul. Mihai a vrut să îi povestească tot ce s-a întâmplat între el și Andreea, încercând să o convingă de faptul că el e nevinovat. Fiind sunată de Nuți, Adela a trebuit să plece ca să le ofere ajutorul.

În același timp, Livia și Adi au ajuns la vilă și i-a spus Deliei că ei vor să se mute acolo.

Adela a mers în birou la Paul și l-a întrebat de ce îi alungă pe Nuți și Mitu.

“Nuți nu e o prezență benefică pentru Andreea”, a spus Paul.

“Eu nu pot să accept să lucrez pentru cineva care își bate joc de familia mea”, a spus Adela, amenințând că își dă demisia.

Ana Maria a venit în casa unde stau Mitu și Nuți și l-a rugat pe el să o primească pentru că nu are unde să stea. Între timp a venit și Paul care a zis că vrea să pună capăt circului. A venit și Adela și i-a spus lui Nuți că trebuie să plece toți la Butimanu.

Marta l-a rugat pe Mihai să o ajute, în calitate de avocat. Marta a recunoscut că ea e cea care i-a ucis părinții.

“Ai venit aici pentru că ești avocatul firmei mele. (…) Măcar ascultă ce am de zis”, i-a spus Marta.

Aceasta l-a rugat pe Mihai să convoace toți acționarii, iar el, în calitate de avocat al firmei, trebuie să o reprezinte pe ea.

“Am de gând să las acțiunile mele unuia dintre copii”, a zis Marta, care nu era încă decisă dacă lasă totul Deliei sau lui Paul.

Alecsandru Dunaev și Daniel Nuță, despre „întâlnirea” cu personajele lor din serialul „Adela”. Ce au dezvăluit actorii... Cel de-al doilea sezon al serialului Adela va avea premiera joi, de la ora 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x