Antena Căutare

Ce făcea Giani Kiriță ca să scape de bătaie? "Veneam mereu acasă cu pantalonii și tenișii stricați. Mama se enerva ca Diavolul tazmanian"

Giani Kiriță și mama sa au venit împreună la “Aici eu sunt vedeta”, prilej cu care doamna Kiriță e povestit o întâmplare din copilăria celebrului său fiu.

Giani Kiriță și mama sa au venit împreună la “Aici eu sunt vedeta”, prilej cu care doamna Kiriță e povestit o întâmplare din copilăria celebrului său fiu.

Suficient de năzdrăvan cât să fie adesea certat de părinți, Giani Kiriță și-a amintit câte bătăi de cap i-a dat mamei sale.

“Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă dați seama. El a fost cu bătutul mingii de la vârsta de doi-trei ani. În clasa întâi, la școală, îi cumpăram câte trei perechi de pantaloni și câte trei perechi de teniși, pe trimestru. Dar nu-i ajungeau…”, spune doamna Kiriță.

“Când vedea mama că iar nu mai am nici pantaloni, nici teniși, se enerva ca Diavolul tazmanian și mă amenința cu bătaia”, povestește Giani.

Nimic nu-i scapă Evei, fetița lui Radu de la O-Zone! - "Ce te enervează la tati?" - "Că nu mă lasă să văd... Ce obicei ciudat are tati? Loukas și Joakin, băieții lui Wilmark: "Bea, în fiecare dimineață, apă cu bicarbonat&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x