Live acumFilm: Razboiul stelelor - Trezirea Fortei
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Ce lucruri trăznite face Maria Dragomiroiu? Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culinare, din fericire! “Da, îmi place să mănânc gheare”

Maria Dragomiroiu vine la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care vor dezvălui o parte din secretele celebrei lor bunici.

Maria Dragomiroiu a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici. Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culinare, din fericire! “Da, îmi place să mănânc gheare”.

Da, ați auzit bine, artista ar da caviarul și fructele de mare pe o porție sănătoasă de gheare de pui sau curcan, bune și la piftie, delicioase cu mujdei de usturoi.

“Îmi place să mănânc gheare. Mănânc de când eram micuță. Fac din ele piftie, care iese o minune, sau le prăjesc până devin crocante și le înmoi apoi în mujdei”, a recunoscut cunoscuta artistă.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro