Antena Căutare

Cine a mai auzit?? Wilmark nu poartă verigheta pe deget, ci în altă zonă a corpului: "Acolo se vede mai bine!"

La „Aici eu sunt vedeta”, cunoscutul coregraf de origine columbiană Wilmark a venit alături de băieții săi, Loukas, de nouă ani și Joakin, mezinul, de cinci ani. 

La „Aici eu sunt vedeta”, cunoscutul coregraf de origine columbiană Wilmark a venit alături de băieții săi, Loukas, de nouă ani și Joakin, mezinul, de cinci ani.

După ce își vor face o intrare în scenă absolut spectaculoasă, în stilul propriu, copiii îi dau ceva emoții celebrului lor tată, cu dezvăluirile.

Prima, de ce nu poartă Wilmark verigheta pe deget, ci... la gât? Explicația a venit de îndată! Eh, ține-o pe asta, căci noi n-am mai auzit!

Cine a mai auzit?? Wilmark nu poartă verigheta pe deget, ci în altă zonă a corpului: "Acolo se vede mai bine!"

Celebritățile și copiii lor vor face echipă și vor avea de trecut o serie de probe amuzante, pe parcursul cărora vor trebui să demonstreze cât de bine se cunosc unii pe alții. Echipa declarată câștigătoare va dona ulterior suma de bani care îi va reveni unor oameni mai puțin norocoși.

Copiii vedetelor dau din casă! Anca Sînă Serea, Wilmark și Radu de la O-Zone, față în față cu cei mici: “Mă aștept la ma... Ce face tati prin casă și ție nu-ți place? Eva, fetița lui Radu de la O-Zone, l-a făcut să râdă cu lacrimi: "Umblă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x