Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cine a mai auzit?? Wilmark nu poartă verigheta pe deget, ci în altă zonă a corpului: "Acolo se vede mai bine!"

La „Aici eu sunt vedeta”, cunoscutul coregraf de origine columbiană Wilmark a venit alături de băieții săi, Loukas, de nouă ani și Joakin, mezinul, de cinci ani. 

La „Aici eu sunt vedeta”, cunoscutul coregraf de origine columbiană Wilmark a venit alături de băieții săi, Loukas, de nouă ani și Joakin, mezinul, de cinci ani.

După ce își vor face o intrare în scenă absolut spectaculoasă, în stilul propriu, copiii îi dau ceva emoții celebrului lor tată, cu dezvăluirile.

Prima, de ce nu poartă Wilmark verigheta pe deget, ci... la gât? Explicația a venit de îndată! Eh, ține-o pe asta, căci noi n-am mai auzit!

Celebritățile și copiii lor vor face echipă și vor avea de trecut o serie de probe amuzante, pe parcursul cărora vor trebui să demonstreze cât de bine se cunosc unii pe alții. Echipa declarată câștigătoare va dona ulterior suma de bani care îi va reveni unor oameni mai puțin norocoși.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385