Antena Căutare

Copilul unei vedete, slobod la gură din cale afară! "Tata mănâncă pe ascuns, plescăie la masă și își roade unghiile"

Simpatic din cale afară, dezinvolt și în minoritate, căci a fost singurul băiețel din emisiune, micuțul Mario, fiul lui Tavi Colen, a făcut senzație cu dezvăluirile sale despre celebrul său tată.

Simpatic din cale afară, dezinvolt și în minoritate, căci a fost singurul băiețel din emisiune, micuțul Mario, fiul lui Tavi Colen, a făcut senzație cu dezvăluirile sale despre celebrul său tată.

De pildă, dacă nu știați, Tavi Colen își roade unghiile. Și este un mare pofticios. “Tata poate mânca un crap întreg la o masă”, ne-a lămurit Mario. De asemenea, cântărețul mănâncă pe ascuns, noaptea, mai ales înghețată, ca să nu-l prindă iubita sa, Emma. Lui Tavi nu doar îi place să mănânce, ci și să gătească, fiind renumit în rândul prietenilor săi pentru preparatele pe care știe să le facă.

În plus, se pare că artistul își roade și unghiile....și plescăie la masă.

Mario Colen, nemilos cu fetele! „Sunt cicălitoare și fără ele, nu ar mai exista bebeluși pe lume!” Tavi, tatăl lui, a lu... Ce lucruri trăznite face Maria Dragomiroiu? Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent, dar alte preferințe culin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x