Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Cosmin Seleși, în lacrimi. Momentul de o încărcătură excepțională, care l-a făcut să răbufnescă: "Pentru momentele prin care trece țara noastră... Nimeni, din cei care ne conduc, nu se gândește la copiii noștri"

A fost, poate, cel mai emoţionant moment din acest sezon... Cosmin Selesi a fost la un pas de a izbucni în lacrimi. Cu vocea tremurândă, juratul a răbufnit, după interpretarea excepţională a piesei "România", a lui Adrian Daminescu.

A fost, poate, cel mai emoţionant moment din acest sezon... Cosmin Selesi a fost la un pas de a izbucni în lacrimi. Cu vocea tremurândă, juratul a răbufnit, după interpretarea excepţională a piesei "România", a lui Adrian Daminescu.

"Piesa asta, pentru momentele prin care trece ţara noastră, este extrem de grăitoare şi mi-aş dori ca Bunul Dumneze să se îndrepte puţin către anumiţi oameni şi să-i facă să se gândească la viitorul copiilor noştri. În momentul de față, nimeni, din cei care ne conduc, nu se gândeşte la copiii noştri", a fost mesajul juratului.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385