Antena Căutare

Cristina Spătar și copiii ei, Aida și Albert, au câștigat 7500 de RON la runda finală de la “Aici eu sunt vedetă”!

 Cristina Spătar și copiii ei, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), au câștigat marele premiu a ediției din 19 aprilie 2018 a emisiunii “Aici eu sunt vedetă”!

Cristina Spătar și copiii ei, Aida (5 ani) și Albert (8 ani), au câștigat marele premiu a ediției din 19 aprilie 2018 a emisiunii “Aici eu sunt vedetă”, de 7500 de RON.

Mama și cei doi copii au făcut echipă în cel mai sincer show al momentului și au demonstrat, pe parcursul savuroaselor probe pe care le-au avut de trecut, că se cunosc foarte bine unii pe cealalți. Premiul lor, în valoare de 7.500 de lei, a fost donat unui copil mai puțin norocos.

Seara nu a fost una comodă nici pentru interpretul de muzică populară Gelu Voicu şi DJ-ul Silviu Andrei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl cunosc de la “Xtra Night Show”. Micuții au dezvăluit din secretele, tabieturile și obiceiurile ciudate ale părinților.

Însă Aida și Albert chiar au fost adorabili și amuzanți, încât ne-a cucerit și pe noi!

Natalia, o fetiță care știe prea multe și spune tot din casă! „Tati sforăie de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, se dă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x