Antena Căutare

Fără îndoială, copiii sunt cei mai sinceri! Tudor, fiul Iulianei Tudor, sfaturi sincere pentru mami: "Să nu mai lase ușa deschisă la baie, când face treaba mare"

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor a venit alături de fiul său, Tudor, în vârstă de șapte ani, la "Aici eu sunt vedeta", gata de show. Iar băiatul a dat din casă multe lucruri.

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Tudor a venit alături de fiul său, Tudor, în vârstă de șapte ani, la "Aici eu sunt vedeta", gata de show. Iar băiatul a dat din casă multe lucruri.

Lucuri la care nici mama lui nu s-ar fi aşteptat. Şocul a fost cu atât mai mare, cu cât frumoasa vedeta era atât de sigură pe ea... Şi răspunsul băiatului a venit. Reacţia Iulianei a fost pe măsură.

Ana, fiica Roxanei Ciuhulescu, a dat tot din casă! Ce sfaturi primește fetița de la mama ei: "Dacă cineva mă bate, ... Florin Piersic, mesaj emoționant pentru Medeea Marinescu. Actrița, cu lacrimi în ochi, în timpul filmărilor: "Tu ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x