Antena Căutare

Ilie Năstase o dă de gol pe Brigitte, la “Aici eu sunt vedeta”. Ce operație estetică a făcut vedeta, în secret

În aceastã searã, de la ora 20.00, la Antena 1, secretele soției lui Ilie Năstase, Brigitte, vor fi dezvăluite chiar de fiica acesteia, Sara (10 ani), într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

În aceastã searã, de la ora 20.00, la Antena 1, secretele soției lui Ilie Năstase, Brigitte, vor fi dezvăluite chiar de fiica acesteia, Sara (10 ani), într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”.

Cu acest prilej, aflăm că Brigitte Năstase citește Biblia în fiecare dimineață, că îi place să mănânce pufarine și că deține câte o casă în fiecare oraș în care are afaceri în desfășurare.

Îmi iau câte o casă pe unde am câte un business, la București, Timișoara, la mare. Și mai vreau una la Monte Carlo”, spune aceasta, sub privirile soțului, celebrul tenismen Ilie Năstase, prezent în public.

De altfel, Sara nu este singura care va da din casă, la “Aici eu sunt vedeta”, în ceea ce o privește pe mama sa. Însuși Ilie Năstase va spune că soția sa a făcut o operație estetică despre care nu se știe.

Ce operație a făcut Brigitte, telespectatorii Antenei 1 vor afla chiar de la Ilie Năstase, în aceastã searã, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

Fiica lui Adrian Cristea este foarte bună la fotbal. O spune chiar tatăl ei, la “Aici eu sunt vedeta”... Secretul din desen. Denisa ghicește fără emoție semnul secret pe care-l are cu fiica sa: „Nu am nicio îndoială că asta a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x