Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a sărit cu parașuta: “Am vrut să încerc adrenalina la maximum”

Joi, 8 martie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși, cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu vine împreună cu nepoatele ei, Rebeca (6 ani) și Alessia (4 ani). Iar fetițele vor da din casă multe despre îndrăgita interpretă a cântecului popular hunedorean. De exemplu, fetițele vor spune despre bunica lor că a sărit cu parașuta.

„Am sărit cu parașuta acum vreo șapte sau opt ani, la Las Vegas. Dar cu însoțitor. Însă asta după ce m-am aruncat mai întâi din Turnul Stratosphere din Vegas. Îmi amintesc că balansul a fost groaznic, dar apoi plăcerea a fost fantastică. Abia după aceea am sărit cu parașuta, din avion, de la 3.000 de metri. Am vrut să încerc adrenalina la maximum. Niciodată n-am fost o fricoasă. Cred că totul pleacă de la psihic. Și la vârsta asta (n.n. aproape 70 de ani), am un tonus foarte bun”, spune doamna Merișoreanu.

Joi, la Antena 1, trei celebrități vin alături de copiii, respectiv nepoții lor, la “Aici eu sunt vedeta”, și intră într-o competiție amuzantă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții. Oana Roman va fi alături de fiica ei, Isabela (4 ani), Marcel Pavel de mica Iuvenalia (4 ani), fiica sa, iar Elena Merișoreanu de nepoatele sale, Rebeca (6 ani) și Alessia (4 ani). Ocazie cu care fetițele vor dezvălui din secretele, tabieturile, fobiile, obiceiurile ciudate ale părinților, respectiv bunicii lor.

Ce dezvăluiri vor face fetițele, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 8 martie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al doilea sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Video