Antena Căutare

Joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta” Pepe se bronzează la cuptor și a apărut la rubrica de matrimoniale

Maria (5 ani), fiica cea mare a lui Pepe, dezvăluie câteva dintre secretele celebrului său tată joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

Maria (5 ani), fiica cea mare a lui Pepe, dezvăluie câteva dintre secretele celebrului său tată joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

Cu această ocazie vom afla de la simpatica fetiță că Pepe are obiceiul să se bronzeze la... cuptor și... la ceas. De ce spune asta Maria, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara, în cadrul show-ului prezentat de Dan Bittman.

Tot atunci, aflăm de la mica Maria că tatăl ei a apărut din greșeală la rubrica de anunțuri matrimoniale, că se dă cu mult parfum și că cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut a fost acela când a tuns-o la zero pe surioara ei mai mică, Rosa.

Ce alte secrete dezvăluie micuța Maria, dar și din ce motiv apare Pepe în emisiune cu părul pus pe bigudiuri, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, în ultima ediție “Aici eu sunt vedeta” a actualului sezon.

Secretele lui Petre Roman, Pepe și ale Vicăi Blochina spuse de copiii lor, Petrus, Maria și Edan, la “Aici eu sunt vedet... Joi, 21 decembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”: Petre Roman obișnuiește să stingă toate luminile prin casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x