Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Liviu Guță a stat șase luni într-un lagăr! Mărturiile cutremurătoare ale manelistului! „Am călătorit în podul unui vagon de tren!”

În această ediție, la “Aici eu sunt vedeta”, instrumentistul și impresarul Dan Bursuc a venit împreună cu fiul său, Leno (10 ani), interpreta de muzică de petrecere Minodora a fost alături de fiul ei, Marco (9 ani), iar cântărețul de manele și muzică de petrecere Liviu Guță a venit însoțit de copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani).

Ultimul artist, ca fel ca și ceilalți colegi de breaslă, are grijă ca micuților lui să nu le lipsească nimic, să fie fericiți și să aibă o copilărie lipsită de griji. Nu la fel de norocos a fost el! Liviu Guță a stat șase luni într-un lagăr și mărturiile manelistului legate de această experiență sunt de-a dreptul cutremurătoare! La 18 ani, în timpul războiului din Kosovo, în 1997, Liviu a călătorit în podul unui vagon de tren, fugind din țară. Destinația a fost Austria, din Iugoslavia. Evadarea a fost reușită, dar cu multe sacrificii, căci șase luni, Liviu a fost nevoit să stea într-un lagăr.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385