Antena Căutare

Liviu Guță a stat șase luni într-un lagăr! Mărturiile cutremurătoare ale manelistului! „Am călătorit în podul unui vagon de tren!”

În această ediție, la “Aici eu sunt vedeta”, instrumentistul și impresarul Dan Bursuc a venit împreună cu fiul său, Leno (10 ani), interpreta de muzică de petrecere Minodora a fost alături de fiul ei, Marco (9 ani), iar cântărețul de manele și muzică de petrecere Liviu Guță a venit însoțit de copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani).

Ultimul artist, ca fel ca și ceilalți colegi de breaslă, are grijă ca micuților lui să nu le lipsească nimic, să fie fericiți și să aibă o copilărie lipsită de griji. Nu la fel de norocos a fost el! Liviu Guță a stat șase luni într-un lagăr și mărturiile manelistului legate de această experiență sunt de-a dreptul cutremurătoare! La 18 ani, în timpul războiului din Kosovo, în 1997, Liviu a călătorit în podul unui vagon de tren, fugind din țară. Destinația a fost Austria, din Iugoslavia. Evadarea a fost reușită, dar cu multe sacrificii, căci șase luni, Liviu a fost nevoit să stea într-un lagăr.

Liviu Guță are cu ce se mândri! copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani) au câștigat ediția a patra a emisiunii „A... Liviu Guță și copiii săi, Mario și Maria, au donat cei 7.000 de lei câștigați la “Aici eu sunt vedeta” unui băiețel grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x