Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Liviu Guță are cu ce se mândri! copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani) au câștigat ediția a patra a emisiunii „Aici eu sunt vedetă”!

În această ediție, la “Aici eu sunt vedeta”,  instrumentistul și impresarul Dan Bursuc a venit împreună cu fiul său, Leno (10 ani), interpreta de muzică de petrecere Minodora a fost alături de fiul ei, Marco (9 ani), iar cântărețul de manele și muzică de petrecere Liviu Guță a venit însoțit de copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani).

În această ediție, la “Aici eu sunt vedeta”, instrumentistul și impresarul Dan Bursuc a venit împreună cu fiul său, Leno (10 ani), interpreta de muzică de petrecere Minodora a fost alături de fiul ei, Marco (9 ani), iar cântărețul de manele și muzică de petrecere Liviu Guță a venit însoțit de copiii săi, Maria (5 ani) și Mario (10 ani).

Cei din urmă s-au dovedit a fi cei dintâi, căci copiii lui Guță au câștigat Marele Premiu la „Aici eu sunt vedetă”! Echipa lor a reușit să strângă cele mai multe puncte, așa că cei trei s-au impus în fața celorlalte echipe.

S-a lăsat cu râsete, cu dezvăluiri amuzante din viața de familie a vedetelor, dar și cu un ajutor donat de câștigătoare unor semeni mai puțin norocoși.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385