Antena Căutare

Natalia, o fetiță care știe prea multe și spune tot din casă! „Tati sforăie de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, se dă pe față cu uleiul de cocos pe care-l pune și în mâncare!”

Așa cum e lesne de intuit, Nati, fiica în vârstă de opt ani a DJ-ului Silviu Andrei de la emisiunea „Xtra Night Show”, are o relație excelentă cu tatăl ei și viceversa și la “Aici eu sunt vedeta”, au demonstrat vcu vârf și îndesat acest lucru.

Silviu, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare noapte, de luni până joi, la “Xtra Night Show”, a spus înainte de emisiune că nu-i este teamă deloc de ce anume va dezvălui Natalia în ceea ce-l privește. Fetița însă a spus destule.

De exemplu, că tati sforăie de mișcă patul și zgâlțâie geamurile, că se dă pe față cu uleiul de cocos pe care-l pune și în mâncare și că cel mai bine se pricepe la... dormit.

Cât de bine se cunosc Gelu Voicu şi fiul său, Tudor? Se pare că artistul nu poate ascunde nimic de băiatul lui de numai ... Cristina Spătar și copiii ei, Aida și Albert, au câștigat 7500 de RON la runda finală de la “Aici eu sunt vedetă”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x