Antena Căutare

Paula Chirilă fuge din platoul emisiunii “Aici eu sunt vedeta”, din cauza unei tarantule: “M-am ascuns într-o cabină și am plâns”

Paula Chirilă trece prin momente de panică în această seară, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul de la Antena 1 prezentat de Dan Bittman, în care copiii celebrităților dezvăluie secretele părinților lor.

Paula Chirilă trece prin momente de panică în această seară, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul de la Antena 1 prezentat de Dan Bittman, în care copiii celebrităților dezvăluie secretele părinților lor.

Prezentă în platoul emisiunii alături de fiica ei, Carla (7 ani și jumătate), Paula se sperie îngrozitor atunci când prezentatorul Dan Bittman se îndreaptă spre ea, ținând în mână un borcan în care se află o tarantulă.

Am arahnofobie! Plecați de aici cu el!”, a strigat Paula, la vederea vietății, părăsind platoul. Degeaba a încercat fiica ei să o apropie apoi de borcan, în ideea că îi va vindeca teama morbidă de păianjeni. Paula nu s-a lăsat înduplecată, ba a avertizat-o pe fetiță că, dacă nu încetează, nu-i va mai cumpăra hoverboardul dorit.

Mie mi-e foarte frică de păianjeni și mi-au adus o creatură numită tarantulă, care m-a cam speriat. În platou, am încercat să mă țin tare, pentru că era acolo și Carla și nu voiam să o influențez. Dar, în pauză, am început să plâng. M-am ascuns într-o cabină, să nu mă vadă ea, și am plâns. Am această teamă din copilărie, dar nu știu ce a declanșat-o. Nu pot privi păianjenii nici măcar în fotografie”, explică Paula, îngrozită.

Cum se va încheia acest moment delicat pentru Paula Chirilă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

Secretele celebrităților spuse de copiii lor, la “Aici eu sunt vedeta”. Mihai Gruia, ex-Akcent, pleacă des în... Pakista... Aurelian Temișan a fost dat afară din corul școlii și a rămas corigent la muzică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x