Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Privighetoarea muzicii populare românești, Maria Dragomiroiu, dezvăluiri inedite! Și-a făcut operație estetică la ochi și își întreține părul cu gălbenuș de ou

Maria Dragomiroiu  a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici.  Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent și au moștenit de la bunica lor dezinvoltura.

Maria Dragomiroiu a venit la “Aici eu sunt vedeta” împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), care au dezvăluit o parte din secretele celebrei lor bunici. Nepoatele artistei au păr lung și frumos, talent și au moștenit de la bunica lor dezinvoltura.

Micuțele au dezvăluit că privighetoarea muzicii populare românești are operații estetice, ba chiar a făcut și nudism. În plus, are un adevărat ritual de îngrijirea părului, pe care și-l răsfață cu o mască de gălbenuș de ou.

Nana, așa cum o alintă fetițele, a făcut o operație estetică la ochi. “Am pleoapă dublă și am scos puțin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine”, a explicat îndrăgita cântăreață.

În cadrul aceluiași show, Maria Dragomiroiu a dezvăluit și secretul părului său superb, anume masca pe bază de gălbenuș. “Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, spune aceasta.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro