Antena Căutare

Rocsana Marcu și fiicele ei, Mayra și Indira, au câștigat cea de-a șaptea ediție “Aici eu sunt vedeta”

Rocsana Marcu și fiicele sale, Mayra (10 ani) și Indira (6 ani), au câștigat cea de-a șaptea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată la Antena 1 de Dan Bittman, iar suma de 7.500 de lei obținută de acestea îi va fi dăruită lui Andrei (10 ani), un băiețel grav bolnav.

Rocsana Marcu și fiicele sale, Mayra (10 ani) și Indira (6 ani), au câștigat cea de-a șaptea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată la Antena 1 de Dan Bittman, iar suma de 7.500 de lei obținută de acestea îi va fi dăruită lui Andrei (10 ani), un băiețel grav bolnav.

Joi seara, la Antena 1, a fost momentul adevărului pentru realizatorul de la Radio Zu Daniel Buzdugan, interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu și prezentatoarea TV Rocsana Marcu. Căci copiii lor, care i-au însoțit în platoul emisiunii “Aici eu sunt vedeta”, le-au dezvăluit secretele și au spus lumii întregi ce obiceiurile ciudate au mami și tati. În urma amuzantelor probe pe care au trebuit să le parcurgă cele trei echipe formate din părinți și copii, câștigătoare au fost declarate Rocsana Marcu și fiicele sale, care au demonstrat că se cunosc foarte bine unele pe altele.

Așadar, joi seară, la “Aici eu sunt vedeta”, Maria (9 ani), fiica lui Daniel Buzdugan, a spus că celebrul ei tată obișnuiește să le mănânce noaptea, ei și fratelui ei, cerealele, zacusca și dulceața, că îi place pustietatea și să alerge dimineața devreme, în Grecia, printre măslini, și că poartă în permanență o cruciuliță de lemn.

La rândul său, Luca (7 ani), fiul lui Dinu Iancu Sălăjanu, a zis că tatăl său se pricepe să coasă ciorapi, că îi place să cânte operetă și că, în copilărie, a făcut hepatită după ce a băut mai multe păhărele de pălincă.

Nici Mayra (10 ani) și Indira (6 ani), fiicele Rocsanei Marcu, nu s-au lăsat mai prejos. Printre altele, ele au spus despre mama lor că s-a bătut cu un taximetrist, în Egipt, și că acasă își masează sânii, ca să se relaxeze.

Invitații speciali ai serii au fost Andrei Ștefănescu și mama sa, Roxana. Aceștia au povestit o întâmplare din copilăria artistului, a cărui deznodământ a trebuit ghicit de cei trei părinți celebri din platou. Cu acest prilej, telespectatorii Antenei 1 au aflat ce a făcut micul Andrei cu șopârla pe care mama sa nu a dorit să o primească în dar de la el: a vândut-o.

Supremația fetelor! Roxana Marcu și fiicele sale au câștigat a șaptea ediție „Aici eu sunt vedeta”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x