Antena Căutare

Secretele lui Helmut Duckadam, ale Danielei Gyorfi și ale lui Nick, ex-N&D, dezvăluite de fiicele lor, la “Aici eu sunt vedeta”

Copiii celebrităților continuă să dezvăluie secretele părinților lor joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Dan Bittman, la Antena 1.

Copiii celebrităților continuă să dezvăluie secretele părinților lor joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, show-ul prezentat de Dan Bittman, la Antena 1.

De această dată, la “Aici eu sunt vedeta”, celebrul portar Helmut Duckadam, supranumit „eroul de la Sevilla”, vine cu fiica sa cea mică, Julianne (9 ani), nonconformista interpretă Daniela Gyorfi o va avea alături pe Maria (6 ani), iar Nick, pe numele său real Nicolae Marin, fostul coleg al Deliei din trupa N&D, o va avea lângă el pe Andreea (10 ani). Fiecare echipă formată din părinte-copil va trebui să treacă printr-o serie de probe amuzante, în urma cărora cei șase participanți vor demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții. Echipa câștigătoare va dona banii unor oameni care au nevoie de ajutor.

Puține emoții există, pentru că te aștepți la ceva neprevăzut, la lucruri trăsnite pe care ar putea să le spună un copil de nouă ani, dar cred că voi face față, spune Duckadam.

Am foarte mari emoții. N-am dormit toată noaptea, gândindu-mă ce ar putea da din casă Maria. Cred că în această seară o să transpir vreo trei-patru kilograme, adaugă Daniela.

Am cele mai mari emoții, pentru că știu că Andreea e foarte deschisă și directă. Andreea nu minte”, spune Nick.

Ce vor răspunde Julianne, Maria și Andreea la întrebări precum „Care e cea mai mare trăsnaie pe care o face tata?”, “Ce ți se pare cel mai ciudat la mama ta?” sau “Ce l-ai ruga pe tatăl tău să nu mai facă niciodată?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 9 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

Duckadam vorbește despre cel mai prețios lucru din locuința sa: “Este o păpușă, pe care am primit-o de la bunica”... Secretele lui Helmut Duckadam, ale Danielei Gyorfi și ale lui Nick, ex-N&D, dezvăluite de fiicele lor, la “Aici eu s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x