Antena Căutare

Ajut eu! 2020. Jurații Te cunosc de undeva, transformări frumoase pentru a îndeplini dorințe

Jurații Te cunosc de undeva au spus și anul acesta Ajut eu!. Gala maraton de ziua Antenei 1 are ca scop principal ca românii de pretutindeni să aibă posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Cristi Iacob, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea au abandonat fotoliile confortabile de juraţi şi s-au aruncat în spectaculosul joc al transformărilor.

Cel care a deschis gala maraton Ajut eu! a fost Aurelian Temișan. Acesta a decis să-l ajute pe Mihnea Harasim, un băiat pasionat de sport, care și-a petrecut toată copilăria pedalând. Până la vârsta de 15 ani, băiatul a adunat zeci de medalii, dar are nevoie de mai mult pentru a face performanță.

Aurelian Temișan s-a transformat în Tom Jones în gala Ajut eu!

Aurelian Temișan a pus în scenă în fața juriului Te cunosc de undeva, care în zi de sărbătoare este format din Romică Țociu, Adriana Trandafir, Liviu și Andrei, un moment magic. Acesta s-a transformat în Tom Jones și a interpretat piesa "Kiss".

Ajut eu! 2020. Jurații Te cunosc de undeva, transformări frumoase pentru a îndeplini dorințe

Aurelian Temișan s-a transformat în Tom Jones în gala Ajut eu!

Antena 1Alina Pușcaș s-a transformat în Madonna pentru Claudiu Daniel Bîță

Alina a muncit din greu și a pus în scenă o transfomare de senzație pentru a-l ajuta pe Claudiu Daniel Bîță: "Mi-a fost foarte greu să joc, să joc relaxarea pentru că mi-am imaginat povestea lui. Trăiesc frica să nu se întâmple nimic cu copiii mei."

Prezentatoarea Te cunosc de undeva a motivat alegerea cazului lui Claudiu și a explicat că a impresionat-o enorm că bărbatul nu a cerut nimic pentru a-și depăși condiția fizică.

Alina i-a propus bărbatului să o ajute pe ea cu proiectele personale în care este implicată, Claudiu fiind pasionat de IT.

Mihai Morar: "Alina s-a pus în pielea lui. Este vorba despre empatie."

Ajut eu! 2020. Jurații Te cunosc de undeva, transformări frumoase pentru a îndeplini dorințe

Alina a muncit din greu și a pus în scenă o transfomare de senzație pentru a-l ajuta pe Claudiu Daniel Bîță.

Antena 1Cristi Iacob s-a transformat în Jovanotti în gala Ajut eu!

Cristi Iacob a pus în scenă o transformare senzațională pentru Dana Govoreanu, campioană la atletism. Juratul de la Te cunosc de undeva a susținut prin cântec dorința tinerei de a face performanță în atletism. Actorul a cântat piesa L'Oblemenco del Mondo a lui Jovanotti.Bianca Badea este fetița care a impresionat-o pe Ozana Barabancea. Jurata Te cunosc de undeva a pus în scenă un moment de senzație pentru a susține dragostea micuței pentru balet.

Ozana Barabancea s-a transformat în Edith Piaf. Marea artistă a pus în scenă o transformare care a primit aplauze de la început până la final.

Cosmin Seleși: "Mamă Ozana, mamă, genial."

Adriana Trandafir a jurizat cu ochii în lacrimi momentul plin de emoție al Ozanei.

Ajut eu! 2020. Jurații Te cunosc de undeva, transformări frumoase pentru a îndeplini dorințe

Bianca Badea este fetița care a impresionat-o pe Ozana Barabancea.

Antena 1Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei 1, proiectul ambiţios Ajut eu! a revenit cu o gală-maraton. Românii de pretutindeni au avut din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Ajut eu! Mihnea Harasim, campion la ciclism, a primit bicicleta performantă cu care să-și îndeplinească visul pe două ro... Ajut eu! Elisa Popovici, o poveste emoționantă despre dragostea de folclor. Ce vis a avut micuța de 11 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x