Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Au curs râuri de lacrimi de fericire! „Ajut eu!”, o campanie pentru oameni. Cele mai emoționante momente ale ultimelor 26 de zile

Dorinţele nu se împlinesc doar în noaptea magică de Crăciun. Împreună putem transforma visurile în realitate în fiecare zi. Ne-am convins de asta în campania Ajut Eu. Mii de oameni şi-au spus povestea în ultimele 26 de zile şi mii de oameni le-au întins o mână de ajutor. Campania începută de noi şi continuată de voi merge mai departe în 2020.

26 de zile de magie. 26 de zile de povești de viață emoționante. Am cunoscut oameni care trebuie să câștige în fiecare zi un război cu o soartă ce i-a pus la grele încercări.

Telespectatorii Antena 1 au dovedit, încă o dată, că sunt mereu alături de cei care au nevoie de o mână de ajutor. În colajul video de mai sus am reușit să strângem cele mai emoționante momente trăite în platoul „Ajut eu!”.

Cum s-a schimbat viața celor pe care i-am urmărit de la începutul lunii decembrie? Puteți vedea, în materialul video de mai sus.

Nu uitați! „Ajut eu!” continuă și în 2020? Tu ce dorință poți îndeplini?

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video