Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Ajut Eu

Denis Hanganu se alãturã campaniei „Ajut eu!”. I-a îndeplinit un vis Simonei, fetița care își dorește să facă actorie ca el!

Campania începută de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuată de telespectatori continuă zi de zi, la televizor şi pe www.ajuteu.ro, unde sute de generoşi - aşa cum sunt numiţi toţi oamenii care sar în ajutor, îşi exprimă dorinţa de a contibui la împlinirea uneia sau mai multor dorinţe.

Denis Hanganu se alãturã campaniei „Ajut eu!”.

Aseară, Denis Hanganu, protagonistul serialului „Sacrificiul” de la Antena 1 a spus „Ajut eu!” şi i-a fãcut o bucurie micuţei Simona, o fetiţã greu încercatã de viaţã.

La doar 12 ani, Simona se considerã un copil cãruia Dumnezeu i-a dat tot ce a avut nevoie, deşi nu le-a fost bine niciodatã, dar fetiţa nu vorbeşte niciodatã despre asta. A luptat împrotriva unui diagnostic greşit, de tubercoluzã osoasã, care a ţinut-o vreme de 1 an şi jumãtate în spital.

Abia acum două luni a aflat cã are, de fapt, sinostozã, o deformaţie a piciorului şi cu ajutorul Fundaţiei Mereu Aproape a fost operatã în Bucureşti.

Simona nu a vãzut niciodatã muntele şi îşi doreşte mult un telefon, însã grija cea mai mare a pãrinţilor este cã nu vor avea lemne pentru iarnã.

Familia Ghiocel locuieşte în douã camere mici, într-un fost CAP, iar casa e doar un vis şi un proiect oprit brusc atunci când s-a îmbolnãvit Simona.

Cea mai mare dorinţã a ei e sã devinã actriţã şi sã joace doar în comedii, iar ce a trãit pânã acum sã rãmânã doar un film trist, în care ea a jucat magistral rolul vieţii sale.

Pe platforma www.ajuteu.ro, Simona a mãrturisit cã şi-ar dori mult sã îl cunoascã pe Denis Hanganu, protagonistul serialului Sacrificiul, de la Antena 1.

„În preajma Crãciunului am venit cu nişte daruri pentru tine. Sã îţi urmezi visul. A fi actriţã e un lucru mare şi un lucru absolut minunat. Tu poţi sã faci asta, dacã o sã îţi urmezi visul!”, i-a spus el asearã Simonei, în direct la Antena 1.

Tot asearã, Denis i-a adus micuţei şi primele daruri, un telefon şi un laptop. Generoşii care vor sã o ajute pe Simona în continuare o pot face oricând pe site-ul campaniei.

Campania „Ajut eu!” continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.