Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo Ajut Eu

Ajut Eu

Fuego se alătură campaniei „Ajut eu!”: „Cum putem fi mai buni, dacă nu ajutând?!”

Searã încãrcatã de emoţie în platoul Ajut eu!, ieri, la Antena 1. Îndrãgitul artist Fuego a spus fãrã sã stea pe gânduri Ajut eu! şi s-a alãturat campaniei demarate de Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape şi continuate de cãtre telespectatori.

Fuego a spus „Ajut eu!”

Artistul a venit alãturi de Sandra Stoicescu pentru a le face o bucurie unor copii greu încercaţi de soartã.

„Povestea pe care v-o propun astãzi este de fapt esenţa campaniei Ajut eu! Sunt cinci copii pentru care mama înseamnã acum doar o fotogtafie, un cuvânt şi dorul imens!”, a spus Sandra printre lacrimi, în vreme ce Fuego a completat: „Eu cred cã în perioada asta asta este cel mai important : sã fim mai buni. Şi cum putem fi mai buni, dacã nu ajutând?!”.

Drama familiei din Bucovina a şocat întreaga comunitate, iar oamenii n-au stat prea mult sã le plângã de milã, ci au pornit o mobilizare incredibilã. În locul în care în urmã cu trei sãptãmâni era doar o gospodãrie veche, cu o singură cameră, în care stăteau şapte suflete, părinţii şi cinci copii, acum o mânã de meşteri lucreazã la o cãsuţã nouã.

Mama s-a stins de curând, dupã ce a adus pe lume al cincilea copil, în urma unui cancer galopant, iar tatãl e copleşit de griji şi de durere. Comunitatea a fãcut zid în jurul lor, însã e nevoie de mai mult pentru ca cinci suflete de copii sã mai creadã încã în Moş Crãciun şi în minuni.

Bãiatul de numai 14 ani, Ghiţã, deşi doborat de griji şi de dorul mamei, ţine loc de mamã pentru frãţiorul sãu de numai trei luni. Fraţii îşi poartã de grijã unii altora, mai ales acum, când tatãl e internat in spital cu Melisa, fetiţa de patru ani.

Toţi cei care vor îi ajute o pot face pe platforma campaniei Ajut eu!.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video