Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

În cadrul campaniei Ajut eu!, de la Antena 1, la 83 de ani, doamna Rodica cere ajutor ca sã poatã ajuta la rândul ei

            Are 83 de ani, dar o energie ca la 23. Aşa îşi prezenta Sandra Stoicescu invitata de asearã din platoul Ajut eu!. “Astãzi o sã vorbim despre o doamnã pe care n-ai cum sã n-o iubeşti şi sã nu-ţi devinã model, îngerul pãzitor al mai multor bunici care nu au ajutor”. Dorinţa cea mai mare a doamnei Rodica Oprea, pe care a şi înscris-o pe site-ul campaniei Ajut eu! este sã reuşeascã sã gãseascã support pentru aprovizionarea centrului de bãtrâni pe care singurã l-a înfiinţat, dupã pensionare.

la 83 de ani, doamna Rodica cere ajutor ca sã poatã ajuta la rândul ei

Dupã o viaţã în care a lucrat ca analist programator, la pensie, doamna Rodica s-a retras în satul copilãriei unde şi-a pus la bãtaie toate economiile de o viaţã, pentru a-i ajuta pe bãtrânii uitaţi de lume. O casã veche din Avrameşti a devenit astfel “acasã” pentru 11 oameni singuri, bãtrâni şi bolnavi, care impart aici şi bune, şi rele. Are pentru toţi o vorbă bună, o îmbrăţişare. Iar oamenii din cămin îi spun, uneori, că, de n-ar mai fi bani de mâncare ori de lemne pentru foc, ei ar putea supravieţui şi numai cu atât. Iubirea pe care o simt aici e nepreţuită.

Pentru ca centrul sã poatã rezista în continuare, doamna Rodica ar avea nevoie urgentã de forarea unui puţ pentru apã, pe care în acest moment o aduc de la depãrtare, lenjerii, prosoape, îmbrãcãminte, lemne de foc şi alte câteva lucruri mãrunte, a cãror listã poate fi accesatã pe www.ajuteu.ro . Asearã, în platoul Ajut eu!, un Moş Crãciun anonim a spus deja <<Ajut eu!>> în cazul mai multor obiecte de pe lista ce s-a transformat în aceste zile în scrisoare pentru Moş Crãciun. Cei care vor sã o ajute în continuare pe doamna Rodica sã ajute la rândul ei, o pot face pe site-ul campaniei Ajut eu!.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video