Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Ajut Eu

Ajut Eu

În cadrul campaniei Ajut eu!, de la Antena 1: O mamă singură cere ajutor pentru a-și putea crește copiii

Zi de zi, noi poveşti incredibile de viaţã, dezvãluite în cadrul campaniei Ajut eu!, îşi regãsesc speranţa unui viitor mai bun, iar multe dintre ele sunt trimise de oameni pentru alţi oameni.

În cadrul campaniei Ajut eu!, de la Antena 1: O mamă singură cere ajutor pentru a-și putea crește copiii

S-a întâmplat şi ieri dupã-amiazã, în cadrul seriei zilnice Ajut eu!, de la 18:50, când Sandra le-a prezentat telespectatorilor o poveste emoţionantã a unei mame singure, care a avut puterea sã plece dintr-o relaţie toxicã, de lângã un soţ care nu era strain de violenţa domesticã.

Rãmasã pe drumuri, cu doi copii mici de mânã, Cornelia a avut şansa sã întâlneascã doi “îngeri pãzitori” care i-au întins o mânã de ajutor şi care au pus-o la adãpost. Acum are nevoie de alţi “îngeri” care sã o ajute sã îşi gãseascã un serviciu, pentru a-şi putea relua viaţa.

Este primul Crãciun liniştit din viaţa Corneliei şi primul Crãciun al bãieţelului cel mic. Primul în care au un brãduţ, iar mama nu îşi aduce aminte când a fost ultima datã aşa de fericitã. În urmã cu doar câteva luni, Cornelia s-a trezit peste noapte singurã cu doi copii, dupã ce soţul sãu a alungat-o în stradã, dupã 26 de ani de suferinţã şi umilinţã.

De teamã cã nu se va descurca singurã, a îndurat cât a putut, pânã la începutul acestui an când Cornelia s-a trezit sub cerul liber, cu doi copii mici şi nicio variantã de salvare. “Nu am pe nimeni, e greu sã îţi gãseşti un serviciu când nu ai pe nimeni, când un copil e bolnav şi unul mic!”, spune aceasta, printre lacrimi. Când credea cã nimic bun nu i se mai poate întâmpla vreodatã, a vãzut pentru prima datã în viaţa ei, cã fericirea are un chip, chipul unor oameni generoşi. Gabriela, cea care le-a şi înscris dorinţa pe site-ul campaniei, www.ajuteu.ro şi sora ei s-au oferit sã le plãteascã chiria la o casã micã lângã Bucureşti, însã au în continuare nevoie de bani pentru mâncare, haine, utilitãţi şi medicamente.

Doar pentru bãiatul cel mare, care sufeerã de sindrom nefrotic, medicamentele costã aproximativ 700 de lei pe lunã. Cei care vor sã o ajute pe Cornelia, o pot face accesând site-ul campaniei şi spunând <<Ajut eu!>>.

În cadrul campaniei Ajut eu!, de la Antena 1: O mamă singură cere ajutor pentru a-și putea crește copiii

Sandra Stoicescu

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video