Căutare Live

Radu Vâlcan se alătură proiectului Ajut eu!, pe 29 noiembrie, de la 14:00: ”Să faci bine cred că este cea mai mare bucurie”

Prezentatorul Radu Vâlcan încearcă să se înconjoare în fiecare zi cu bine și, mai ales, încearcă să le insufle și fiilor săi acest lucru. Tocmai de aceea, Vâlcan se alătură proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Radu Vâlcan se alătură proiectului ambiţios Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1

”Pentru mine, binele are mai multe forme și cumva asta încerc să le insuflu și copiilor mei și asta încerc să găsesc și în oamenii din jurul meu, cei care mă înconjoară pe mine și pe familia mea. Binele înseamnă frumos, frumosul înseamnă bine! Să faci bine cred că este cea mai mare bucurie pe care o poți avea, atunci când poți să ajuți un om, poți să ajuți pe cineva care are nevoie, atunci când poți să ajuți un copil sau o familie la nevoie! Sunt lucruri cu care te naști sau pe care le dobândești de-a lungul timpului!”, spune Radu Vâlcan.

Când are loc gala Ajut eu! de la Antena 1

După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca noi visuri să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată pe 29 noiembrie, începând cu ora 14:00.

Citește și: Protagoniștii serialului Adela susțin proiectul Ajut eu!, care revine pe 29 noiembrie, de la ora 14.00, la Antena 1

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire.

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Amalia Năstase, Antonia şi Adelina Pestriţu se alătură campaniei „Ajut eu!”... Dan Capatos are încredere în semenii săi: „Românul a arătat că știe să fie unit, să își ajute aproapele”...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x