Antena Căutare

Cum a ajuns Sonia Simionov să prezinte emisiunea “Am ceva să-ți spun”: “Simt că e locul meu în acest platou și pentru asta sunt foarte fericită”

La emisiunea “Am ceva să-ți spun”, care va avea premiera joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii o vor descoperi în postura de prezentatoare pe Sonia Simionov, fost reporter specializat pe evenimente care a transmis, timp de patru ani și jumătate, pentru știrile Antenei 1 și Antenei 3.

La emisiunea Am ceva să-ți spun”, care va avea premiera joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii o vor descoperi în postura de prezentatoare pe Sonia Simionov, fost reporter specializat pe evenimente care a transmis, timp de patru ani și jumătate, pentru știrile Antenei 1 și Antenei 3.

Am avut la casting actrițe, prezentatoare tv, știriste, toate foarte talentate. Dar Sonia ni s-a părut “lipită” de format, potrivită pentru ceea ce ne-am imaginat noi. Ne-a convins de la prima probă, deși venea dintr-o altă zonă”, spune Dana Mladin producătoarea emisiunii.

După primele filmări pentru „Am ceva să-ți spun, Sonia se arată încântată de noua ei ipostază. Ma simt mai bine decât mă așteptam. Cu toate că schimbarea este de la cer la pământ. Din tricou polo și adidași, din mijlocul furtunilor sau din zăpezi, de pe front sau de pe case inundate, mă găsesc acum într-un platou imens, cu 300 de oameni în public, pe tocuri, în rochie și cu un rol de mediator. Nu pot spune că este ceva ce mi se pare greu sau de nerealizat. Simt că e locul meu în acest platou și pentru asta sunt foarte fericită”, spune ea.

Din 1 octombrie, la Antena 1, emisiunea “Am ceva să-ți spun va aduce în prim plan povești de viață extraordinare și oameni speciali, care au trecut prin experiențe incredibile, într-un show emoționant. “Am ceva să-ți spun se bazează pe un format internațional de mare succes, “C’e posta per te”, care se difuzează cu un succes răsunător, în Italia, de peste 15 ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x