Antena Căutare

E imobilizat într-un scaun cu rotile şi vrea să îşi vadă fetiţa înainte să moară! Povestea cutremurătoare a lui Bogdan Arhici

Bogdan Arhici a apelat la ajutorul emisiunii "Am ceva să-ţi spun" cu speranţa că relaţia cu fosta lui soţie va deveni una mai bună, pentru ca ea să îi permită să îşi vadă mai des fetiţa.

Bogdan Arhici a apelat la ajutorul emisiunii "Am ceva să-ţi spun" cu speranţa că relaţia cu fosta lui soţie va deveni una mai bună, pentru ca ea să îi permită să îşi vadă mai des fetiţa.


Bogdan este imobilizat într-un scaun cu rotile şi se exprimă foarte greu, astfel că o are alături pe mama lui în permanenţă. E divorţat şi are o fată de şapte ani pe care susţine că o iubeşte enorm, dar se plânge că îi simte lipsa şi că o vede foarte rar.


"Tot ce vreau este să o văd mai des. Exact aşa cum a hotărât instanţa", spune Bogdan.


Elvira Şerpău, fosta lui soţie, a acceptat invitaţia de a veni în platoul emisiunii "Am ceva să-ţi spun", dar se pare că are o altă variantă asupra acestei poveşti.


"Niciodată nu i-am interzis să vadă fetiţa. Problema este că fata creşte şi pur şi simplu nu vrea să audă de ei", a declarat Elvira Şerpău. Fără să fie judecată, femeia îşi spune supărarea.

Încearcă să explice care este situaţia în familia ei şi, în cele din urmă, refuză să îl vadă pe Bogdan.

A visat acest moment toată viaţa, iar acum a devenit realitate! Un tânăr de 24 de ani abandonat de mamă şi-a întâlnit pe... Imagini şocante! Renata Balog a fost abandonată la naştere şi aruncată într-un lagăr de exterminare! Un înger păzitor i-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x