Antena Căutare

Emisiunea „Am ceva să-ți spun” are un decor special! Plicul supradimensionat care împarte platoul în două este elementul-cheie al show-ului

Emisiunea „Am ceva să-ți spun”, care va avea premiera joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, beneficiază de un decor special.

Emisiunea „Am ceva să-ți spun”, care va avea premiera joi, 1 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, beneficiază de un decor special.

“Este ca un tărâm despărțit de un hotar - un plic supradimensionat. Plicul împarte platoul în două părți egale - de-o parte vine cel care ne-a cerut sprijinul în rezolvarea unei probleme de suflet, iar de cealaltă parte vine "destinatarul" - cel pentru care e făcut demersul celui menționat mai sus. "Destinatarul" vine fără a ști cine și de ce îl cheamă. Va descoperi abia în platou”, spune Dana Mladin, producătorul emisiunii.

Acest plic supradimensionat este, de altfel, elementul cheie al show-ului. El reprezintă, în primul rând, mesajul cuiva către cineva drag, iar în al doilea rând, șansa ca cei doi să-și rezolve problema, prin retragerea plicului. “Cu alte cuvinte, aici oamenii își deschid sufletul și mintea, pentru a da la o parte orice zid dintre ei”, mai spune Dana Mladin.

Acest plic are trei mecanisme. “Mai întâi se deschide partea stângă a plicului, pentru ca cel ce ne cere ajutorul să vadă dacă l-am găsit pe destinatar; apoi se deschide partea dreaptă a plicului, pentru ca destinatarul să vadă cine l-a chemat; și mai e mecanismul de retragere a plicului - punctul culminant al fiecărei povești, semnificând faptul că cei aflați de o parte și de alta a plicului au găsit o cale de împăcare, își doresc rezolvarea problemei sau își recunosc sentimentele”, continuă producătorul.

Plicul a fost realizat în România, după modelul celui din Italia, de la emisia-mamă, “C’e posta per te”. Acesta a fost conceput de scenograful Petre Talea și realizat de Marc Mohora si echipa lui. “Față de cel din Italia, are câteva îmbunătățiri. Nu numai pentru a arăta mai bine în tot ansamblul decorului, dar și pentru a crea un confort mai mare celor care îl privesc”.

De asemenea, publicul este extrem de numeros și de important la „Am ceva să-ți spun”. “Spațiul lui este chiar mai mare decât platoul în sine. Asta pentru că poveștile spuse în emisiune au nevoie de ochi, urechi, dar mai ales de energia unui public care trăiește la maximum fiecare cuvânt rostit și fiecare imagine unică din studio”, conchide Dana Mladin.

Din 1 octombrie, la Antena 1, oameni care doresc să se reîntâlnească cu cei cu care au pierdut legătura ori care vor să încheie un conflict nerezolvat din viața lor, oameni care, forțați de împrejurări, au făcut lucruri de care nu sunt mândri și acum vor să își ceară iertare, dar și semeni de-ai noștri care vor să-și arate recunostinta față de cineva care le-a salvat sau schimbat viața vor veni în platoul emisiunii moderate de Sonia Simionov, ca să-și spună poveștile, fără a fi judecați.

"Am ceva să-ţi spun" debutează joi, de la 20:30, la Antena 1! Sonia Simionov: "Sunt poveşti impresionante... Îţi sfâşie inima! Şi-a sacrificat familia pentru a-şi salva fiica grav bolnavă! Un sudor şi-a reîntâlnit soţia şi copiii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x