Antena Căutare

Îţi sfâşie inima! Şi-a sacrificat familia pentru a-şi salva fiica grav bolnavă! Un sudor şi-a reîntâlnit soţia şi copiii

Emoţie şi lacrimi de bucurie în această seară, la "Am ceva să-ţi spun", unde Nelu Novac, tatăl a trei copii şi-a reîntâlnit familia, căreia i-a cerut iertare pentru absenţa îndelungată.

Emoţie şi lacrimi de bucurie în această seară, la "Am ceva să-ţi spun", unde Nelu Novac, tatăl a trei copii şi-a reîntâlnit familia, căreia i-a cerut iertare pentru absenţa îndelungată.

Are doar 36 de ani, dar până la această vârstă a avut atâtea probleme de înfruntat cât alţii într-o viaţă. Nelu Novac este sudor, iar de 10 ani munceşte în Italia, fiind nevoit să-şi întreţină familia – o soţie şi trei copii, dintre care o fetiţă care este grav bolnavă.

Dacă Dragoş şi Denis cresc şi se bucură din plin de copilărie, despre Denisa nu se poate spune asta, fapt pentru care suferinţa părinţilor este uriaşă. Diagnosticată cu retard psihic, epilepsie, microcefalie congenitală, micuţa are nevoie de tratament costisitor, iar Nelu a ales să plece în străinătate pentru a-i asigura tot ceea ce are nevoie. A pierdut, însă, momente minunate din viaţa soţiei sale şi a celorlalţi copii, iar în această seară a venit să le ceară iertare.

"În ultimii nouă ani, viaţa noastră a fost ca o iarnă cumplită. Nu mi-e frică de muncă, dar mă doare că nu sunt lângă voi. Am suferit enorm când am venit ultima dată acasă, iar Dragoş nu m-a recunoscut. Privirile lor atunci când plec de acasă îmi sfâşie inima", a mărturisit el, prin intermediul scrisorii.

În această seară, el şi-a reîntâlnit familia şi, mai mult de atât, a avut parte de o surpriză: fiica lui grav bolnavă va beneficia de investigaţii amănunţite la un spital din Capitală.

Emisiunea „Am ceva să-ți spun” are un decor special! Plicul supradimensionat care împarte platoul în două este elementul... A visat acest moment toată viaţa, iar acum a devenit realitate! Un tânăr de 24 de ani abandonat de mamă şi-a întâlnit pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x