Antena Căutare

Momente emoţionante: Vedetele vin să sprijine oamenii obișnuiți cu destine tulburătoare, la “Am ceva să-ți spun”

Joi, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi povești de viață extraordinare și oameni speciali care au trecut prin experiențe incredibile.

Joi, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, Sonia Simionov va aduce în fața telespectatorilor Antenei 1 noi povești de viață extraordinare și oameni speciali care au trecut prin experiențe incredibile.

Una dintre cele mai emoționante povești care va fi spusă aici îi aparține Anei Maria, o tânără cu un destin crunt. Aceasta va veni la “Am ceva să-ți spun”, ca să-i mulțumească soțului ei, Andrei, pentru că se află lângă ea în lupta cu o boală necruțătoare, dar și pentru a-i mărturisi că-l va iubi pentru totdeauna. În demersul ei, Ana Maria a fost sprijinită de Alina Eremia, vedeta arătându-se profund impresionată de povestea tinerei familii. “Mă bucur enorm că am luat parte la cea de-a doua ediție a emisiunii “Am ceva să spun” și că i-am cunoscut pe Ana Maria și soțul ei. M-a emoționat mult povestea lor. Ana Maria și Andrei sunt cel mai bun exemplu că iubirea adevărată vindecă răni și face minuni”, spune Alina Eremia.

Vedetele vin la “Am ceva să-ți spun” nu doar ca să sprijine oamenii obișnuiți, în încercarea lor de a-și rezolva o problemă de suflet, ci și ca să-și spună propria poveste. Este și cazul luptătorului K1 Cătălin Moroșanu. Mai emoționat ca niciodată, acesta vine în platoul emisiunii moderate de Sonia Simionov să povestească cele mai frumoase și dureroase amintiri din copilărie și să-i spună mamei sale ce nu i-a mărturisit niciodată: că o iubește.

Care sunt celelalte tulburătoare povești care vor fi spuse aici și ce alte vedete vin să-i sprijine pe protagoniștii acestora, telespectatori Antenei 1 vor descoperi joi, 8 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.


Joi, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, Cătălin Moroșanu vine să-i mărturisească mamei sale ceva ce nu i-a spus n... Dragostea de părinte nu cunoaște limite! După doi ani de când nu au vorbit, Mădălina îi cere iertare tatălui său pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x