Antena Căutare

Narcisa Preduţ, faţă în faţă cu mama băieţelului care i-a salvat viaţa: "Face parte din mine. E îngerul meu păzitor"

Narcisa este o femeie simplă, de 36 de ani, care ascunde o poveste de viaţă impresionantă. A renăscut de ziua ei datorită gestului făcut de părinții unui copil de doar trei ani.

Narcisa este o femeie simplă, de 36 de ani, care ascunde o poveste de viaţă impresionantă. A renăscut de ziua ei datorită gestului făcut de părinții unui copil de doar trei ani.

Dominik s-a stins din viață acum câteva luni, după ce a fost mușcat mortal de câinele familiei. Deși erau răpuși de durere, părinții lui au găsit atunci puterea să accepte ca organele copilașului să fie prelevate și, astfel, două vieți să fie salvate. Una dintre aceste vieți este a Narcisei.

Prin intermediul emisiunii "Am ceva să-ţi spun", Narcisa a cunoscut-o pe Alexandra, mama lui Dominik şi i-a mulţumit din tot sufletul pentru gestul făcut. Fără cuvinte complicate, fără exagerări. Datorită lor este în viaţă!

"Dominik face parte din mine. E îngerul meu păzitor. Nu este zi de la Dumnezeu să nu îmi aduc aminte de el şi să îl pomenesc", a mărturisit Narcisa.

Emoționantele povești ale tinerilor care au murit în tragedia din Clubul Colectiv... Sonia Simionov, interviu cu rudele a două dintre victimele din clubul Colectiv: "Am rămas fără stâlpul casei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x