Antena Căutare

Andreea Marin cântă piesa celebrei Carmen de la Sălciua! „O luam de la început, dar cu altcineva”

Prima ediție a emisiunii Antitalent a adus publicului o super parodie cu și despre Teleshopping, unde am aflat că există leac chiar și pentru cei care nu au voce!

Prima ediție a emisiunii Antitalent a adus publicului o super parodie cu și despre Teleshopping, unde am aflat că există leac chiar și pentru cei care nu au voce!

Cu microfonul fermecat de la emisiunea Antitalent, toate problemele tale au soluție!

Andreea Marin vrea să devină cântăreață, dar pentru că vocea nu este lucrată, vedeta își cumpără microfonul fermecat, care o ajută să cânte piesele lui Dan Bittman.

Momentul de Teleshopping a fost unul cu adevărat special, iar Andreea Marin a avut inclusiv parte de o surpriză uriașă atunci când a vrut să încerce microfonul și s-a trezit cântând o piesă a celebrei...Carmen de la Sălciua! Și cu asta chiar le-am văzut pe toate!

Cum stă treaba cu microfonul fermecat și cât de bine s-a descurcat Andreea Marin cu un prezentator trăsnit?

„Dacă erai coprezentator la emisiunea mea o luam de la început, dar cu altcineva”, a declarat vedeta. Motivul? Află totul urmărind materialul video de mai sus din emisiunea Antitalent!

Prezentatorul de la Insula iubirii, bătut măr! Deznodământ complet neașteptat, la ceremonia focului: „Mai taci din gură ... Rocadă de politicieni, la emisiunea Antitalent! Viorica Dăncilă a făcut schimb cu Angela Merkel și a ieșit dezastru! „Am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x