Antena Căutare

„Antitalent”, la Antena 1. Dan Bittman: ”Am aflat că Andreea Marin nu vrea să mă ia de bărbat!”

„Antitalent”, la Antena 1. Dan Bittman: ”Am aflat că Andreea Marin nu vrea să mă ia de bărbat!

Dan Bittman este prezentatorul celui mai nou show de umor de la Antena 1, Antitalent, emisiune ce va avea premiera în curând.

”Andreea Marin a colaborat la toate momentele, a fost foarte-foarte pe ele. A fost o revedere foarte plăcută pentru că mie îmi place foarte mult Andreea”, dezvăluie Dan Bittman.

Dan Bittman afirmă că, la Antitalent, rolul invitaților este să participe cu drag la o emisiune și nu să se facă de râs. ”Un invitat, atunci e în largul lui, ne poate spune lucruri pe care în mod normal nu ni le spune”, susține prezentatorul show-ului care pune accent pe ironie, care, la rându-i a aflat multe secrete: ”Am aflat că Andreea Marin nu vrea să mă ia de bărbat!” Nu m-aș fi gândit niciodată la asta! Toată viața mi-am dorit să o iau de nevastă, tot timpul ajungeam al doilea”, a spus Dan Bittman.

Antitalent este primul show de umor ce conturează conceptul de antivedetă. Formatul original și curajos, unic în peisajul TV românesc, va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up. Toate acestea vor fi puse în scenă de o listă de nume cunoscute, tineri actori și personaje consacrate, ce vor forma cea mai nouă echipă de umoriști de pe scena televiziunii din România. Orice eveniment din show-bizz, cele mai savuroase știri mondene și cele mai recente momente din mediul politic, toate acestea pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent. În plus, fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei.

Dan Bittman prezintă Antitalent, cel mai nou show de umor de la Antena 1... Andreea Marin, invitat special în premiera show-ului de umor Antitalent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x